1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: İspanya'da 2 TÜRK![Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Başarılar. Forza Villar!
    Sağolun arkadaşlar.Hepinize teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default Transfer Haberleri

Alexandr Kerzhakov Zaragoza Kıskacında

Medyaya Sızan Habere Göre Fc Zenit Peterburg'un Yıldız Golcüsü Alexandr Kerzhakov Zaragoza Yolunda...

Yapılan Açıklamada ReaL Zaragoza Menejeri Melih YILDIZ'ın Transfer Listesinin Başında Alexandr Kerzhakov Bulunduğu Söylenmekte.Zenit Peterburg Takımında Başarıdan Başarıya Koşan Kerzhakov Zaragoza Takımının Formasını Giymeye Hazır Olduğuda Medyaya Sızan Haberler Arasında...

Kerzhakov Gibi Dünya Çapında Bir Yıldızın Alınacağı Haberlerini Duyan Taraftarlar Heyecanla Bu İsmin Zaragozaya İmza Atacağı Günü Beklemeye Başladıkları Belirtildi

Medyaya Sızan Bu Haberden Sonra Teknik Direktör Melih YILDIZ ve Zaragoza Kulübünün Sessiz Kalması Bu Transferi Doğrular Nitelikte Gibi Bakalım Bu Transfer Ne Zaman Gerçekleşecek.

Kaynak : Fotomaç
    .
    .
    .

Nicolas Millan Zaragoza'da

Zaragoza Takımının Resmi Web Sitesinden Yapılan Açıklamada Colo Colo Takımının Gelecek Vaadeden 14 Yaşındaki Genç Yeteneği Millan Zaragozaya Transfer Oldu.

Kulüp Binasına Gelen Millan Zaragozayla 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı.İmza Töreninin Ardından 25 numaralı formasıyla basına poz veren millan daha sonra bir konuşma yaptı.Konuşmasında "Böylesine büyük bir takıma transfer olmaktan gurur duyuyorum zaragoza için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım öncelikle transferimde rol oynayan Melih YILDIZ'a daha sonra külüp başkanıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.Konuşmasından sonra basının bir kaç sorusunu cevapladı.

Basın Sorusu : Yaşının çok genç olmasına rağmen böyle bir takıma transfer oldun ne diyeceksin ?

Millan : Evet yaşım çok genç henüz 14 yaşındayım ben buraya kendimi geliştirmek ve iyi bir futbolcu olmak için geldim ve uzun yıllar zaragoza ile başarılar yaşamaya geldim.

Basın Sorusu : Zaragoza Takımında Forma Şansı Bulacağına İnanıyormusun ?

Millan : Bunu Önümüzdeki Günlerde hepimiz göreceğiz ben takımım için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım buraya bu amaçla geldim hocamın gözüne girer takıma faydalı olursam emin olunki beni sahada göreceksiniz.

Daha Sonra Millan Kulüp Binasında Bulunan Herkese Teşşekür Edip Kulüp Binasından Ayrılarak Zaragoza Takımının Kampına Katıldı.

Mesaj Yetkileri