-
26.Temmuz.2006, 09:55
- Yönetimin menajere önerdiği sözleşmede "patron benim" ibaresi olması. Yani kariyerinde yeni veya başarısız bir menajer tek patron ben olmalıyım derse yönetim sözleşmeyi kabul etmez. Menajer iyiyse transferde patronluk isteği kabul görmeli. Başkan kafasına göre adam alıp satamamalı.
- Sık sakatlık sorunu çözülmeli. ( Antrenman programım hafif, her maç öncesi veya maç sırasında sakat var )
- Çok sık kart gösteriliyor oyunda.
- Dünyaca ünü yüksek bir takımdan oyuncu almaya çalışıyorsunuz veya ünlü bir klüple bir oyuncuyu almak için çekişiyorsunuz, diğer klübün önerdiğinin 50 katını verseniz bile oyuncu gelmiyor. Bu gerçeğe uygun olmalı. Şöyle bi durumla da karşılaştım; GS yi yönetiyorum, Ankarasporun altyapısında sözleşmesiz 17 yaşındaki adama sözleşme öneriyorum. Benim verdiğim maaş 7k sterlin ama adam 150 sterline ankasporun sözleşmesini kabul ediyor. Sebep: öğrenecek çok şeyi varmış 
- Benim kadrom ligde + avrupada şampiyonluğa oynuyor. Ama öyle maçlar çıkıyor ki karşıma rakibimin ligden düşme, şampiyonluk vs... hiç bir iddiası yok ve bakıyorum kadrosu o kadar zayıf ki. Sırf denemek için kaydettiğim oyunu defalarca baştan oynadım. Sonuç hep aynı, sanki karşımda barcelona var. Kök söktürüyorlar bana.
Mesaj Yetkileri