1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Yaşanmış bir olay dudaklarınız uçuklayacak

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    senin adamlığına laf edeni ne yapardın ?
    herşeyi küfür olarak algılamayalım
    keserdim deseydim ne olacaktı
    tartışma büyüyecekti
    1.si ben senin adamlığına laf etmedim nasıl bir adamsın dedim nasıl bir insansın manasında. Ben tartışmam kimseyle hele ki bir yararının olmadıgını düşündügüm biriyle asla.
    Son birşey sen inanmadıgın ama çok çirkin bir olaya böyle mi gösteriyorsun inanmadıgını?
    Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    kim anlattı yavrum bunu sana
    Konudaki olay ne kadar çirkinse senin bu yorumunda okadar çirkin. İnanmayabilirsin böyle birşey olduguna bende inanmadım mesela bir şehir efsanesi gibi geldi ama yaklaşımın hiç hoş değildi bence sadece bunu söylemeye çalışıyorum.

Eğer mesajımı yanlış anladıysan da kusuruma bakma ben birinin adamlıgına laf edecek kadar karaktersiz biri değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    1.si ben senin adamlığına laf etmedim nasıl bir adamsın dedim nasıl bir insansın manasında. Ben tartışmam kimseyle hele ki bir yararının olmadıgını düşündügüm biriyle asla.
    Son birşey sen inanmadıgın ama çok çirkin bir olaya böyle mi gösteriyorsun inanmadıgını?

Konudaki olay ne kadar çirkinse senin bu yorumunda okadar çirkin. İnanmayabilirsin böyle birşey olduguna bende inanmadım mesela bir şehir efsanesi gibi geldi ama yaklaşımın hiç hoş değildi bence sadece bunu söylemeye çalışıyorum.

Eğer mesajımı yanlış anladıysan da kusuruma bakma ben birinin adamlıgına laf edecek kadar karaktersiz biri değilim.
    kardeş sen yanlış anladın
    seni kesinlikle suçlamadım
    Buyur demeni anlamadım o kadar
    onuda hiç açıklama sıkıldım bu tartışmadan
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Mesaj Yetkileri