Vee o büyük an gelmiş almanya kupasında final eşleşmesi erken olmuştu..FC Bayern Werder Bremene karşıydı..Yenen 1860 München ile maç yapacaktı..Mustafa Caner Sezer kendi sahalarında yapacakları bu karşılaşmada takımına çok güveniyordu..Ve beraberlik bile beklemiyordu..
Maç öncesi soyunma Odası:
Ben:Arkadaşlar bu maçı mutlaka almalıyız beraberlik bizi kötü duruma düşürür..nasıl olsa bizim sahamız..
Bütün oyuncular:Peki Werder Bremeni Allienz Arenanın çimlerine gömücez..
FC Bayern-Werder Bremen
Bu maç sonrası herkes stadın içinde halay çeker vee taraftarları selamlar*Not*Bu maçtan sonra bende halay çektim
Bu da istatistikler
.
.
.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee artık transfer dönemi başlamıştır ilk olarak beşiktaştan maldonado alınır..
Sonra liverpoolda yıldızı sömüş olan Cisse
Barcelonada üzgün olan Giuly
Ayrıca takımını terk eden carevic
Man.City den Claudio Lopez
Vee son olarak yedek kaleci alayım dedim..pek fazla para vermemek için runjeyi tercih ettim..
En son olarak kadromun son hali
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte takıma sezon başından beri katılanlar;
İşte takımdan ayrılanlar;
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee transferler bitmiş takıma nokta diye tabir edilen oyuncular alınmıştı..Artık takım karşısına kim gelirse parçalıyordu..Ve bunun ilk örneği Nünberg oldu..
FC Bayern-Nünberg
Maçın yıldızı olan cisse maçtan sonra şöyle konuştu..
Muhabir:Evet sevgili cisse takımla çıktığın ilk maçta müthiş bir futbol oynadın bunu neye bağlıyorsun?
Cisse:Yaa benim zaten uyum problemim hiç yok bu huyumu çok seviyorum Rafa Benitez beni keşfedemedi ama Mustafa Caner Sezer keşfetti..Nede olsa çok büyük bir yetenek..
Muhabir:Peki cisse stüdyodan bir soru aldım..Sizin lopez le birlikte mükemmel bir ikili olduğunuzu ve giuly in açtığı bütün ortalarda topa çok iyi kafa vurduğunuzu gördük..Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cisse:Zaten hocamız giuly le bana ayrı bi yerde çalışma odası yaptırdı arada lopez de geliyo..Dediğim gibi teknik direktörümüz çok iyi![]()

Alıntılı Yanıtla