Mağlubiyeti kafamıza takmıyoruz yönetim olarak ve teknik kadromuza güveniyoruz.
Bu iş Çanakkale'de ya bitecek ya bitecek.![]()
İnşaallah turu geçecez abi.....
Turkcell Süper Lig 4. Hafta
Maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. UEFA’dan dolayı moraller de bozuktu, maç başladığı gibi bitti. 0-0.
Türkiye Kupası 2. Eleme Turu
Deplasmanda galip gelerek gruplara kaldık ve tekrar moral kazandık. Tekin’in ilk golünü atması da onun moralini arttırdı. Artık daha sık gol atacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi Çağtay galiba ismi Tekin soyadı diye biliyodum...:?
Bu arada tebrikler...
haaaaa.Öylemi??Pardon Serkan Abi....![]()
Dardanelspor Kulübü Yönetimi gruplara kalınması halinde futbolculara 12500'er $ prim vermeyi taahhüt etti.![]()
![]()
UEFA Kupası 1. Tur İkinci Maçı
Daniel Pancu bu maçta bizlere ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. İlk yarı Pancu ve Çağatay’ın golleriyle 2-0 sona erdi. İkici yarı bu skoru korumak için mücadele edecektik fakat 54. dakikada yediğimiz gol neredeyse elenmemize neden olacaktı. Son dakikada ceza sahasında oluşan karambolde önüne düşen topa sakin ve çok düzgün bir vuruş yapan Pancu kendisinin 2. takımımızın 3. golünü atarak bizim tur atlamamızı sağladı.
Teşekkürler Pancu, teşekkürler tüm oyuncularıma...
"YÜCE ATATÜRK"
tebrikler Serkan Abi...
Abi Çağatayı forvet mi oynatıosun sağ açık mı![]()
Bu teknik kadronun görevidir. Oyuncuları maça iyi motive etmeleri gerekmektedir. Ayrıca hocamızın bu tür konular için yönetim ile polemiğe girmemesini diliyoruz...Yönetimin verdiği prim de biraz oyuncuların şımarmasına neden oldu. Yönetimimize oyuncuları fazla şımartmamalarını hatırlatıyorum.
Takımda olaylar çıkmasın diye susuyorum. Zaten paragöz bir hoca değilim. İşimi yapmaya devam ediyorum.
Yönetim olarak bu tavrınızı saygıyla ve sevinçle karşılıyoruz. Sezon sonunda yeni bir mukavele için masaya oturmak istediğimizi iletiyorum sayın hocam.
Gruptan 3.cü olarak çıkarsın abi.
Şimdi maçlara konsantre olmuş vaziyetteyim, bu konuyu sezon sonu görüşelim.
Zor, zaten hedefimiz UEFA'ya kalmaktı. Bunu başardık hatta gruplara da kaldık. Tabi ki gruptan çıkmak istiyoruz fakat çıkamasak da üzülmeyeceğim.
Ben orada da denemiştim geçen sene, yine pek faydalı olamadı. Nedense özellikleri de iyi ama pek verimli olamıyor. Sen yine de denebakalım o mevkide...
"YÜCE ATATÜRK"
Ligde birkac mac disinda iyisinUEFA'da zorlu bir grup cikabilirsen tarihi bir basari olucak zaten... Turkiye Kupasi'ndaki rakiplerin de cok kolay degil ama oradan cikarsin...
![]()
Abi UEFA grubu braz zor gelmiş... Ama gruptan çıkıcana inanıyorum... Başarılar...
Turkcell Süper Lig 7. Hafta
Maçın başında karşılıklı atılan gollerle durum 1-1 oldu. İstanbulspor’un 22. dakikada 10 kişi kalması bizi galibiyet için umutlandırdı. Baskımızı arttırdık ve galibiyet golümüz oyuna 2. yarı giren Ruiz’in ayağından geldi.
Şimdi UEFA Kupası'nda deplasmanda Palermo ile karşılaşacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Kimlerin TÜrk vatandaşlığı var bayağı bir yabancı saydım.
1.Pancu
2.
tebrikler abi..Bu maç Çıkış maçın olur İnş.Abi..
Güzel galibiyet... Bu arada Abi Ali Cansun hiç boş geçmiyo her maçta atıyor golünü...
Evet gerçekten çok ağır bir mağlubiyet olmuş.Ama olsun önemli olan lig.