transfer sezonunun bitimine 1 hafta kaldı ama ben daha transfer yapamadım ama elimde alabilecegim oyuncular mevcut ama ben illede higuain olsun diye tutturunca tam 22 gun riverla pazarlık yaptık..adamlar sanki cıldırmıslardı..bi gun verdikleri diyet oteki gun verdiklerine uymuyordu..en sonunda 6 milyon euro artı bir sonraki satıstan yuzde 50 ye anlastık..ama bu seferde beim satıs asamsında oldugum kaleci sereni alaves e gitmeyi reddedince transfer suya dustu..ama yinede bu transferden umudum var higuain i almaya calıscam.. bu arada roma dan zarete içinde kiralık olarak anlasmak uzereyiz..higuain olmazssada serhat ın alman vatandası dolayısıyla eu olması sebebiyle (hemde uygun bi ucreti var) serhatla anlasıcaz gibi duruyo..transfer borssası boyle...simdi maclar..gercekten ilginç sonuclar aldım..

oncelikle ascoli deplasmanı..yine kolay gibi gorunen mac forvet beceriksizliği yuzunden kabusa donebilirdi .. ama beklenen olmadı..tek gollede olssa kaznmayı bildik..

ikinci mac coppa italia macıydı..milano da galibiyet umudum yoktu ama peruzzi ve arkadasları etten duvar orduler ve zorda olsa deplasmnda interi yıktık..

az sonra diğer lig macları tamamlanan transferler ve kritik inter kupa macı...