1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Kornerler...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Thumbs up Kornerler

Quote Originally Posted by eran
    Ben şu an oyunda Fenerbahçe'yi yönetiyorum.Bilirsiniz ki Alex duran topların ustasıdır.FM 2005'de Alex'in bu özelliğinden yararlanarak kornerleri ona kullandırıp 2-3 kornerde bir gol buluyordum.Tıpke gerçek Fenerbahçe gibi.Ama FM 2006'da kornerleri Alex'e attırmama ve bir çok varyasyon denememe rağmen kornerlerden çok ama çok zor gol buluyorum.Bunun nedenini ve golü nasıl bulabileceğimi bilen var mı???
    Nezamandır bende bu sorunla uğraşıyordum. İlk korner golünü bugün attım. Tabii ki Alex en iyisi... Yeni taktiğim: Alex'e ön direk talimatı. Ön direğe 2 en iyi kafa ve zıplama yetenekli, arka direğe 1 oyuncu yerleştirip, 2 oyuncuya ön direk saldırı, 1 oyuncuya da arka direk saldırı talimatı verdim. En iyi şutörümü edge of area ya, 1 oyuncu da kalecinin üzerine...Ancak geride 1 adamın kalması çok fazla kontra yememe neden oldu. fakat ben bu taktiğe geçince rakip de ileride 1 adam bırakıyor. Son adam çok iyi olmalı. Şimdilik kontra gol yemedim, ama 3. maçımda 1 gol atabildim. İyi yanı öndirekten olması. Tabii bunu geliştirebilirsin. Eğer daha etkili bir taktik yakalarsan forumda yayınla lütfen. Fener'in hep aydınlık olsun.

ya aynı sorunla bende uğraşıyorum insua filan kimse deva olamıyo bu derdime luca toni hakan şükür ümit karan song bi tane kafa golü atamadı iki sezondur bide bnm dikkatimi çeken birşey var ben corner taker a arka direğe kes diorum ama o inatla ceza sahası dışına kesiyo ve bu şekilde çok top kaptırıp çok kontra yiyorum

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by acivic
    Nezamandır bende bu sorunla uğraşıyordum. İlk korner golünü bugün attım. Tabii ki Alex en iyisi... Yeni taktiğim: Alex'e ön direk talimatı. Ön direğe 2 en iyi kafa ve zıplama yetenekli, arka direğe 1 oyuncu yerleştirip, 2 oyuncuya ön direk saldırı, 1 oyuncuya da arka direk saldırı talimatı verdim. En iyi şutörümü edge of area ya, 1 oyuncu da kalecinin üzerine...Ancak geride 1 adamın kalması çok fazla kontra yememe neden oldu. fakat ben bu taktiğe geçince rakip de ileride 1 adam bırakıyor. Son adam çok iyi olmalı. Şimdilik kontra gol yemedim, ama 3. maçımda 1 gol atabildim. İyi yanı öndirekten olması. Tabii bunu geliştirebilirsin. Eğer daha etkili bir taktik yakalarsan forumda yayınla lütfen. Fener'in hep aydınlık olsun.
    Eyvallah arkadaşım.Buna yakın bi taktik uyguladım ama tutmadı.Bunu da deniyicem.Umarım tutar.Bu arada gerçekten de korner taktiği verdiğim futbolcular yerini almayabiliyor Genelde ceza sahası dışında duruyorlar ve ortalar da buraya oluyor.İnşallah düzelme olur.

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by acivic
    Arkadaşım korner taktiğini uyguladım ve 6maçta 2 gol buldum.30 maçta 1gole göre bütük başarı.Paylaşımın için teşekkürler...

Mesaj Yetkileri