rai sport sat ın son dakika haberi:::
muhabir:uzun suredir forvete transfer yapmaya calısan lazio nun bası dertteki menejeri ile beraberiz..ozi bey transferi bitirdiniz isterseniz gelişmeleri ve isimleri siz acıklayın..
OZİ: saolasın bilader..sevgili taraftarımıza bugun iki yeni bomba yı veriyorum..ama oncelikle diğer ilgilendiğim isimler hakkında bişi ler sölücem..higuain le ilgili olarak para cıkısmadı alamaık.. ama river plate e bi lafım bi daha italyadan topcu alamassınız haberiniz olsun bu kadar ugrastırılmaski tam 27 gun ugrastık alamadık..nese rosenberg işide 8 milyon istediler yattı..boyd için de kabul gormedi bende baska isimlere yoneldim..işte transferler..
BOĞAZIN BOĞASI SERHAT AKIN LAZİO DA....
VE İKİNCİ TRANSFER ...romada umduğunu bulamayan fakat arjantin u-19 da basarılı olan ....
MAURO ZARATE...
OZİ:burdan baskanıma ve ozgure tesekkur ediyorumm..saolsunlar beni yalnız bırakmadılar artık forvette sıkıntı cekmeyiz inşsallah..
MUHABİR: peki takıma gelirsek son durum nasıl...?
OZİ:valla aga işte interi yendik peruzzi sayesinde ama benim takım belli olmuyo ne yapcagı ...bi gun interi yeneriz oteki gun 5 yeriz..ama sunu soleyim..benim hedefim bu sene değil..siz asıl seneye gercek lazio yu gorunn..
MUHABİR: ozi bey peki takımın transferler hakkında....
OZİ: yeter bu kadar acıklama işim gucum var sen simdi bırak bizim takımıda aksam borre yi bardan cıkarken gormusler..gazetecisin sen bilirsin dogrumu??
MUHABİR:valla ozi bey ne yalan söliim ...
OZİ: anladım anladım klube gidiimde gostercem ben ona bende diyom 2 aydır sahada dolanıyo.. neyi var bu cocugun demekki sebep buymus.. hadi bana eyvallah su işi cozeyim..

Alıntılı Yanıtla