ya ciddi ciddi simdi bakiyi mi aldin eger oyleyse sana ve takima yakismadi diye dusunuyorum
ama bence olaya renk katmak istedin boyle bir haber yaptin ama bilmiyorum insallah gercekten almamissindir...
ya ciddi ciddi simdi bakiyi mi aldin eger oyleyse sana ve takima yakismadi diye dusunuyorum
ama bence olaya renk katmak istedin boyle bir haber yaptin ama bilmiyorum insallah gercekten almamissindir...
Yoğun Maraton
Aston Villa 10-15. Hafta Premiership periyodunda pek çok maça çıkacak. Premiership'te Tottenham, Reading, Charlton, West Brom, ve Everton maçlarına çıkacak olan Villans ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04, Paris ve Sampdoria maçlarına çıkacak. Ayrıca Dünya Kulüpler Şampiyonasında yarı final oynayacak olan bordo mavililer bu karşılaşmayı kazanırsa final maçı da oynayacak. Ayrıca Villans Carling Cup'ta da mücadele edecek.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maç
Aston Villa:3-0:Schalke 04
Villans turu garantiledi.
Evinde oynadığı maçta Alman temsilcisini üstün oyunla geçen Villans bir üst tura yükselmeyi garantilemiş oldu. Villans bu karşılaşma ile puanını 12'ye çıkardı. Grupta 9 puana yükselen Paris de bir üst tura çıkmayı garantiledi.
Aston Villa'da hat-trick yapam Moore yıldızlaştı.
Premiership 11. Hafta
Aston Villa:2-0:Tottenham
Villans seriye devam ediyor.
Aston Villa etkili oyunuyla maçın tamaını domine etti. Villans'ın golleri Sosa ve Leyreilton'dan geldi.
Carling Cup 4. Tur
Charlton:2-3:Aston Villa (uzatmalar sonucu)
Villans uzatmalar ile!
Aston Villa uzatmalar ile Carling Cup'ta rakibini geçmesini bildi. Normal süre Tahirovic ve Moore'un karşılıklı golleriye 2-2 biterken maçın sonlarına doğru Barry kırmızı kart gördü.
Uzatmalarda Gyan Asamoah takımını öne geçirdi ve bir üst tura çıkmasını sağladı.
Çeyrek finalde Villans'ın rakibi Liverpool oldu.
Premiership 12. Hafta
Aston Villa:3-1:Reading
Villans seriye devam!
Aston Villa Lita'nın golü ile yenik düştüğü maçta rakibini Xabi Prieto, Sosa ve Modric ile geçmeyi başardı. Böyle Villans lidelik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi