1 ile 30 arası toplam 230 sonuç

Konu: Football Manager 2008 - Yorumlar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ben de yeni özelliklerden memnun değilim gibi. sonuçta biz yapımcılarından yeni özellik eklemelerini istemiyoruz, her sene yapılan transferleri eklemelerini istiyoruz. en azından ben böyle düşünüyorum. zaten 1-2 hafta sonra o özellikleri unutuyoruz bile. bunlar eklenince eski halini kaybediyor oyun, oynama zevki kalmıyor. cm'de öyleydi. ilk çıktığında herkes tarafından nasıl beğeniliyordu hatırlarsınız. fakat zamanla eklenen özellikler falan kendinden soğutturdu bizi. fm'de böyle olacak gibi...

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    ben de yeni özelliklerden memnun değilim gibi. sonuçta biz yapımcılarından yeni özellik eklemelerini istemiyoruz, her sene yapılan transferleri eklemelerini istiyoruz. en azından ben böyle düşünüyorum. zaten 1-2 hafta sonra o özellikleri unutuyoruz bile. bunlar eklenince eski halini kaybediyor oyun, oynama zevki kalmıyor. cm'de öyleydi. ilk çıktığında herkes tarafından nasıl beğeniliyordu hatırlarsınız. fakat zamanla eklenen özellikler falan kendinden soğutturdu bizi. fm'de böyle olacak gibi...

soylediklerine kesinlikle katiliyorum dostum yeni ozellikler adi altinda oyuna gereksiz ozellikler eklenmekte saha ebatini ayarlama ve takvim gibi
    bunun yerine goze hos gelebilicek bir kac ufak ozellikle oyun cok daha guzel olurdu taktik ekrani hala bildigimiz gibi ne diyelim bekliyoruz...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Rakiplerinin bir adim onunde olmaya devam etmek icin yrni ozellikler eklemek zorundalar. Ayrica FM'i bir oyun olarak dusunmeyi birakmak lazim artik. FM bir simulasyon. Bir cok kisi icin egelence yonunu kaybediyor ancak bu nedenle de SI daha cok oyun olarak oynamak isteyenler icin farkli platformlarda daha oyunumsu ozellikleri tasiyan surumler cikartiyor.

Mesaj Yetkileri