Yeri kolayca dolacak bir oyuncu değil Nesta iyi defans çıkarmak yeterli değil Nesta gibisini bulmak zor.
Yeri kolayca dolacak bir oyuncu değil Nesta iyi defans çıkarmak yeterli değil Nesta gibisini bulmak zor.
En sevdiğim birkaç defanstan biriydi.Saygı duymak lazım ama yeri kolay dolmaz büyük ihtimalle...
İtalya yıldızlarını tek tek kaybediyor.Kim ne derse desin hem Nesta hem de Totti çok büyük kayıp.
So what?
Saike
Bu transfer için girişimde bulunmaya bile gerek yok.
So what?
Saike
yazıyı okuyup öyle yorum yapsanız daha iyi olur sanki,...
Barcelona kendisini satmaya yanaşmayacağı için Messi benim hayalim."
antilikte sınır yok maşallah..![]()
Messi Real Madrid'te oynadı mı ya?![]()
Yeri dolmaz.
Bojinov zaten Fio'nun. Juve'de kiralıktı. Zigic Toni'den fazlasını verir.
Milan huzurevi genişliyor...![]()
Milan, Pato 'yu Kaptı! Genç Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'nun peşinden uzun süredir koşan dev kulüplerden Milan, muradına erdi: Pato, Milan'da!
İnter, Chelsea ve Real Madrid'in
tekliflerini reddeden İnternacional di Porto Alegre takımının yıldızı, Milan'dan yılda 2 milyon Avro alacak. Pato'nun bonservis ücretiyse 14.5 milyon Avro olarak açıklandı.
Ancak anlaşmanın şartları gereği, 18 yaşındaki Pato, 3 Ocak'a kadar hiçbir resmi karşılaşmada oynayamayacak. Milan kulübünden yapılan açıklamada, Pato'nun o tarihe kadar takımla idmana çıkacağı ve özel karşılaşmalarda forma giyeceği duyuruldu.
kaynak:goal
müthiş transfer hayırlı olsun milana en azından gilardino dan daha çok yetenekleri olduğunu düşünüyorum pato nun
Çok iyi bir oyuncu da bu Ocak ayına kadar neden oynamıyor ne gibi bir çıkarLarı var onu anLamadım![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
17 yaşında çocuk geldi huzurevine,gelişme var.
Bu transfer olmaz artık herhalde.
Baptista Milan’ı Reddetti
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Julio Baptista, Milan’a gitmeyi reddetti ve kiralık olarak oynamak istemediğini söyledi. Brezilyalı oyuncu Real Madrid’de kalmak istediğini tekrarladı.
Geçen sezonu Arsenal’de kiralık olarak geçiren Brezilyalı forvet Milan’ın ilgisini çekmişti fakat oyuncu Serie A’ya gitmemekte oldukça kararlı.
Genç oyuncu, “Milan gibi büyük bir takımın benimle ilgilenmesi beni çok gururlandırdı fakat ben Real Madrid’in oyuncusuyum ve burada başarılara ulaşmak istiyorum” sözleriyle Real’de kalmak istediğini vurguladı
Baptista'nın, Copa America’dan sonra çıktığı uzun tatilden döndüğünden beri Bernd Schuster’in kadro planları arasında olduğu söylense de, oyuncunun zaman zaman takasta kullanılabileceğine ilişkin haberler de çıkıyor.
Fakat, Baptista’ya bu sezon takımda kalacağı, kalmasa da kiralık gitmeyeceği şeklinde bir izlenim verilmesi bu tür haberlerin gerçeklikten uzak olduğunu gösteriyor.
Baptista, “İnanıyorum ki beni de kadroda düşünüyorlar, henüz kadro kesinleşmese de ben ve takım arasındaki konular bir düzene girdi. Tekrar başka bir takıma kiralık gitmem gibi bir olasılık kesinlikle yok. Geri geldiğimden beri burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ve Real’de forma giymek istediğimi söylüyorum. Schuster ile konuştum. Her ne kadar konuştuklarımız özel olarak kalacaksa da herşeyi açıklığa kavuşturdu. İkimiz de ne istediğimizi açıklığa kavuşturduk. Şimdi her şey daha açık görünüyor” sözleriyle takımdan ayrılması gibi bir olasılığı olmadığını vurguladı ve bu tarz haberlere de bir yanıt vermiş oldu
Milan ve genç transfer.İlginç.Pato yetenekli oyuncu.Milan'a faydalı olacaktır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kaliteli bir transfer yapmış Milan.Takıma fayda sağlar Pato
Pato süper transfer geleceğin en iyi forvetinden birisi.Milan artık bunun gibi genç oyuncular almalı
pato yu tahminimce seri b takımlarından birine kiralık verirler çünkü patonun fiziği yeterli değil seri a için milan hemen onu aslanların arasına atmaz kiralık verecek bence
biz inter için kötü oldu bu pato gerçekten çok kaliteli transfer yaptı milan
Evet çok kaliteli bir transfer yaptık.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Süper bir transfer şuan bile çok yetenekli..
bence gelecegin futbolcusu Milan cok iyi bir transfer yapmis
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Benim yaşımdaki adamların bu kadar göz önünde olmasını hiç bir zaman gururuma yediremiyorum
Milan çok iyi yapmış ama yaşı daha genç bence Brezilya liginde bir kaç sene daha oynamalıydı.
Güzel transfer yapmış Milan... Yaşlı oyuncuların yanında genç almayıda bilmişler sonunda hayırlı olsuN...
İyi transfer olmuş.Hayırlısı olsun...
Kadronun yaş ortalamasını düşürecektir..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.