Arkadaşlar Udinese ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olunca takımdan sıkılmaya başladım çünkü takım artık büyük bir takım olmuştu ve ben de büyük takımlardan daha çok küçük takımları yönetmeyi sewiyorum...Bu yüzden hem biraz ilginç olsun hem de yeni bir macera olsun diye Portekiz Ligi'ni seçtim ve Sporting Lisbon' un başına geçtim...Takımdaki oyuncular gerçekten inanılmaz kaliteli ve gelişmeye açık futbolcular...Takıma uyguladığım taktik sayesinde şu ana kadar yalnızca 1 mağlubiyet aldım ama takımın imkanları kısıtlı olduğu için takıma oynayarak para kazandırmak çok zevkli oluyor...Sezon başında transfer döneminde birçok oyuncuma teklif geldi...Ama en cazip teklif ise Liedson'a Stuttgart tarafından yapılan 7 milyon euroluk teklifti...Ben de bu teklifi kabul ettim ve 4 milyon euro olan transfer bütçemi 11 milyon euroya çıkardım...Gönderdiğim Liedson'un yerine Club Brugge'den 2 milyon euro'ya Bosko Balaban'ı aldım... Kadrodaki birkaç oyuncumu başka takımlara kiraladım ve şu an ismini hatırlayamadığım bir futbolcumu da 1 milyon euro'ya sattım...Takımımla yaptığım 9. maçımdan sonra yönetim başarılı sonuçları görerek 2.8 milyon euroluk bir ek bütçe verdi ve böylece şu anki transfer bütçem 11.9 milyon euro ama devre arasına kadar bu bütçenin 15-20 milyon euro olacağına eminim...Takımımdan bazı ss'leri aşağıda yayınlıyorum...