şuanda transfer butcem 83 bin YTL tutarında.transferleriminde cogu serbest transfer.cogu alt liglerden gelme.Hakan Akbulutu da 85 K YTL ye sattım.Transfer Butcem o yuzden 83 K YTL oldu.neyse sıradaki maçımız Turk Telekomsporla idi.Adeta Ezdik [Valla spikerin yalancısıyım.Maç sonunda öyle dedi].
Maçtan önce Turk Telekomun Sahibiyle konuştuk.
TT:World countries, states, and provinces where English is a primary language are dark blue; countries, states and provinces where it is an official but not a ...
Ben:Lan Thomes Turkçe konuşsana lan.Anladık yabancısın.
TT:Tamam Turkce konusuyum.Maçı biz kazanacaz değil mi??
Ben:Hadi Len..
TT:Bak Senin ADSL den ücret almam.
Ben:Tamam Anlaştık.Sınırsız olacak demi
TT:Evet ama...Ne Saçmalıyom ben.Senin ADSL 3 GB ve 256 hızla sınırsız olarak bedava veririm
Ben:Lan Ne cimrisin
TT:Tamam mı anlaştık mı?
Ben:Dıııııııııııııııııt
TT:Tamam.....
Sonrada Kocaelispor ile karşılaştık.2-2 lik biten maç heyacan vericiydi.Ama beraberliğe talim ettik.
Maç cok heyacanlı geçdi.Onlar kaçtı biz kovaladık.Onlar kaçdı biz kovaladık.Sonunda biz yakaladık ama geçemedik.2-2 bitti maç
Sonraki maçımızda Gazi Antep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştık.5-2 gibi uçuk bi fark attık onlara.Artık Gaziantepe gidince meşhur baklavalarından yerler.
yav anlamıyom.Ben 5 gol atıyom.Maç motoru ne zaman cıksa top hep bende oluyo.Ben daha iyi oynuyom top hakimiyeti onlarda oluyo.Anlamadım gitti.
Diğer maçımızda güçlü İstanbulspor ile karşılaştık.Bu maç bana bir kaç sezon önceki Fenerbahce-İstanbulspor maçını hatırlattı.
Sonra ilk maçda 2-1 yendiğimiz Mardinspor ile karşılaştık.Rakip 3.Dakkada 10 kişi kalınca cok rahat bi maç geçirdik.
valla guzel puanlar topladıgımıza inanıyorum.Zaten hedef ilk 6 ya girmekti.Şuanda 5.sıradayız.2. ile aramızda 3 puan fark kaldı.Ama bazen takım yukseliyo bazen dusuyo yani inişli cıkışlı bir durum sergilemekteyiz
yani anlıycanız daha yolun yarısındayız ve hiç bişey belli değil.işte buda sıradaki maçlarım.
bu arada en önemli olan şey puan durumunuda veriyim unutmadan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şunuda belirteyim.altaydan sonra en dengeli takım benım.32 gol atıp 31 gol yedim.birde memetali işte kulubun toplam zararı.
![]()

.neyse sıradaki maçımız Turk Telekomsporla idi.Adeta Ezdik [Valla spikerin yalancısıyım.Maç sonunda öyle dedi].