başarılar dilerim.ilk mesajında benden olsun.bu arada vikipedia yı koymuşsun kariyere![]()
başarılar dilerim.ilk mesajında benden olsun.bu arada vikipedia yı koymuşsun kariyere![]()
teşekkürler yorumlarınız için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sıra gelmişti transferlere...
Hemen gözlemcim İzzet Durmaz'ı Brezilya,Hollanda,Rusya ve Ukrayna'ya gönderdim.
İzzet:Buyrun hocam beni çağırmışsınız...
Kurtoğlu:Bak İzzet şimdi bana orta saha,forvet ve defans oyuncuları lazım.Genç olsalar iyi olur özellikle takım için mücadele etsinler...
Tabi bende yabancı kontenjanını boşaltmak için Kleberson,Nobre vb oyuncuları sattım.Devre arasında Ricardinho ile yollarımı ayırdım.Onun parası ile Jorge Valdivia ve Uğur Yıldırımla anlaştım...
Artık yavaş yavaş taktiğimi de oturtmuştum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk Resmi Maç
2006 Türkiye Süper Kupası Finali
VS
Büyük maç gelmişti Commerzbank Arena'da taraftarlar çoktan yerlerini almışlardı.Soyunma odasında takımla konuştum.
Kurtoğlu:Hadi beyler sizden kazanmanızı bekliyorum,rakibi bitireceksiniz (ingilizce şekilde)ANLADINIZ MI?
Takım:YESSS!!
Bu maçın ss sini veremiyeceğim çünkü zaman aşımı var.!!
İlk yarı iyi oynayan bizdik ve bunu golle süslendirdik Dakika 37 Vagner Love
İkinci yarıda Galatasaray bastırdı ama nafile maç 1-0 sona erdi...
Lig başlamıştı ve iyi gidiyorduk 4 maçta 4 galibiyet...Uefa Kupası'nda Legia'yı da eledikten sonra gruplara kaldık...
Grubumuzda;Celta,Espanyol,Salzburg,Lille ve Frankfurt vardı.İlk maç Salzburg'la İnönü'deydi.Takvimler 19 Ekim 2006 yı gösteriyodu.Saatler ise 19.45.Futbolseverler bu maç için 20 339 bilet almıştı.Hakem Marriner A ydı.
Dakika 9 da Gökhan Ünal'la öne geçtik.Ama 36.dakida da Ali Tandoğan'ın kırmızı kart görmesi bütün planlarımızı altüst etti.Devre arası oyuncularıma bu maçı kazanabileceklerini belirttim.Gayet iyi gidiyorudu hatta atak bile yapabiliyorudk.Ve beklenen oldu 70.dakikada Salzburg'lu Benjamin Köhler kırmızı kart gördü ve bu maçı ucuz atlatık.Ama yinede kupaya 3 puanla başladık.
![]()