Roma sezon sonu degerlendirmesi...

Muhabir: evet sayin seyirciler yanimizda Romanin menejeri Ozgur Ozdemir var. Kendisiyle sene sonu degerlendirmesi yapacagiz. Oncelikle forumu takip eden arkadaslar icin 3-0 lik chelsea macindan sonra oynanan maclar..

Ozgur: Evet arkadaslar acik ca goruluyor en son ligdeki inter galibiyeti bize ugursuz geldi. Once Cl den elendik sonra ardarda gelen sampdoria ve atalanta puan kayiplari bizi sampiyonluk yarisindan kopardi. Ligi 2. sirada bitirdik. Kupa finalinde ilk mactaki 2-2 lik avantaji degerlendiremedik ve evimizde 2-0 maglup olarak kupayi intere kendi elimizle ozellikle de kaleci doni nin eliyle verdik.
muhabir: ozgur bey bu seneyi kupasiz kapattiniz gelecek sene icin hedefleriniz neler.
Ozgur: oncelikle bu sene bence basarisiz bir sezon gecirdim. Hedefimiz sene basindaki Italya super kupasi dahil en az 2 kupaydi ancak olmadi. Tum sorumluluk bana aittir. Bu sene guzel bi kadro kurdum iversen ne kadar yerinde bir transfer oldugunu gosterdi.

8.23 herkesin kolay kolay erisemeyecegi bir reyting. ayrica 26 golle ibrahimovicle gol kralligini da paylasti. Takima uyum saglamakta zorluk ceken kevin larsen, guardado ve mauro zarate bana biraz zaman kaybettirdi ancak seneye bu arkadaslar 40 yillik romali gibi oynayacaktir buna eminim.

Muhabir: Peki gelecek seni icin takimda ne degistireceksiniz.
Ozgur: Taktik anlayista bir degisiklik yapmayi dusunmuyorum ancak sol kanada cok kaliteli kendini ispat etmis bir oyuncu almak istiyorum.
Muhabir: Mesela..
Ozgur: Salomon Kalou olur, wesley Schneider olur bunlar cok yonlu adamlar. Ayrica Charles N Zogbia olur. iste ariyoz forumdaki arkadaslar da tavsiyede bulunursa sevinirim. Para var 25 milyon avro bide futbolcu satarim 30 milyon civari olur.
Muhabir: Kulislerde yakin zamanda imza sov yapacaginiz soyleniyor.
Ozgur: Dogrudur kardes. Bosman donemini verimli kullanarak bir cok oyuncu aldik. Bunlar ilk 11 den ziyade kadro genisligi icin soyle tanitayim yeni elemanlari.

Benoit Costil gelecek vaadeden bir kaleci benim kalecilerim cok guzel ama sakatlik olur hastalik olur diye aldim.

Andreas Gorlitz
defansin sagina Panucci nin yedegi olarak aldim. Kendisini pek tanimiyoruz ama yetenekli bir cocuga benziyor.

Roberto Soldado bitiriciligi yuksek bir forvet. Aslinda ben Okakayi bu seneki en iyi transferim olarak goruyordum yani under 20 lerden aldim ama cok iyi performans gosterdi forvet almam diyodum . Roberto yu almis bulunduk kadro derinligi rekabet falan iste.

Stefano Fiore ben piyasa yapariz beraber diye aldim fiore yi ama ozi ye de kiralayabilirim hani eski lazio lu ya o acidan. Berraber takiliriz bununla.

Vee Yildiray Basturk kendisini cok yakindan taniyorum. Totti sakatlandigi ya da formsuz oldugu zamanlarda onun yerini rahatlikla doldurabilecek bir oyuncu.

Muhabir: Vay canina sayin ozdemir guzel transferler yapmisiniz.
Ozgur: Romalilara layik bir takim kurmaya calisiyorum iste transfer donemini de dedigim gibi kalite bir oyuncu alarak tamamlamayi dusunuyorum arkadaslar tavsiyeleriniz ve yorumlariniz benim icin cok degerli..