Premiership 3. Hafta:
Newcastle-West Ham
Daha 1. dakikada, Newcastle frikik kazandı. Ben taktike defansif frikik organizasyonunu ayarlamamıştım, o yüzden ceza alanı dışı ve sol tarafı bomboştu. Top Milner'a geldi ve boş bir alanda uzaktan çaktı: 1-0..
Newcastle'ın o dakikadan sonra yine duran top dışında en fazla 1-2 pozisyonu vardı, ancak bizim takım 90 dakika boyunca saldırdı, ama ya kaleciye takıldık ya da auta gitti. Ve Bianchi'nin bir topu direkten döndü. Ancak son dakikada kornerden Leyrielton ortaladı ve Altın Kafa bunu kaçırmadı: 1-1
Tevez'in yokluğunu fazlasıyla hissettik yani. Çünkü Tevez Charlton maçında 6 günlük sakatlandı. O olsaydı çok büyük ihtimal bu maçtan da 3 puan alırdık.
Yeni bir transfer daha?!
Steffen İversen ile şu anda bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışıyorum. Bianchi'nin yedeği olarak düşünüyorum. Bu transfer ile ilgili yeni haberleri ilerleyen dakikalarda koyacağım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstersen bu soruna belgelerle cevap verelim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten 24 ay taksit yapınca normal isteyeceğinden daha fazla istiyor.
Hani İversen'di?
West Ham daha önce Steffen İversen ile ilgilendiğini duyurmuştu, fakat yeni patron şimdi de Eddie Johnson ile anlaştıklarını duyurdu:[Hem ispat hem haber]
Önemli Not: İspat etmek için transferi hemen gerçekleştimeliydim çünkü 31 August tarihindeyiz, o yüzden de biraz pahalı oldu![]()

]

Alıntılı Yanıtla