Olumlu olumsuz tepkiniz için teşekkürler arkadaşlar.

Lâkin canımı sıkan şey asıl şu: Sigames forumunda sıkıla utana sordum bu soruyu FM2008 başlığında: "Huge DB geliyo mu, önceden soruldu mu bilmiyorum ama" diyip. Aratmıştım net bi yanıt yoktu gerçi ya. Ben "otuz defa yazdık bunları" diye bi tepki bekliyoken, meğer kimsenin umurunda olmayan bir hadiseymiş gibi 3-4 kişi konuştu kapandı. Millet transfer market yeniliğinin, facegen hedesinin bilmem nesinin peşinde.

Ciddi ciddi korkuyorum çünkü Sigames sanki artık yenilik yapmaktan ziyade oyunu daha kolay tüketilir hale gelmesi için lüzumsuz makyajlar yapmaya başlıyor gibime geliyor. Ortada oyuncu yokken Transfer Market yeniliğinin anlamı nedir allah aşkına ? Ben Kosta Rika 'nın Küba 'nın Honduras 'ın klüplerini teker teker gezip kelle avcılığı yapan biriyim. Aralıksız 2 saat Meksika Ligi 'indeki her bir adama bakıp incelediğim oldu. Şimdi geçtim Meksika 'yı geçen bir iki senenin Brezilya fırtınasına ön ayak olmuş Cruzeiro 'da bile topçu bulamıyorsunuz. Merak ediyorum acaba bu sadece beni rahatsız eden birşey mi? Oyunun gittikçe 10 tane adamı anca bulacağımız River Plate içeren bir EA oyunu yönünde mutasyon geçirdiği kötümserliğine bir tek ben mi kapılıyorum ?

Ben o Java rezilliğinin konsollarda da kurulabilir şekilde olsun diye yapıldığı iddiama net bir yanıt alamadım yetkililerden, geçiştirildi. Adamlar resmen gözünün içine baka baka bir sürü fan'ını para hırsına kurban etmişler. Ve gözüken o ki bu dalga aynen devam ediyor.

Biraz önce yine FM 2007 'yi kurmaya çalıştım. Zibilyon tane rezilliğin ardından oyun yaratırken takıldı kaldı. Kimbilir neye canı sıkıldı oyunun; belki dış piyasalardaki dalgalanma, belki doların şişmesi veya Fenerbahçe 'nin hala bir forvet bulamayışı, kimbilir belki cânım FM 'min canı Sibel Can 'ın tangalı görüntülerine sıkılmıştır.

Sinir sahibi oldum oyun oyniyim derken. Özet budur.