1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: ilk hedef tamamlandı sırada yeni hedefler.. [trabzonspor kariyer]

Hybrid View

Başarılar dilerim, tek istediğim kariyeri ne olursa olsun devam ettir yarıda bırakma

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

işte başkandan msj

trabzonspor kulup bilgileri..

takıma hemen bi baktıgımda bir kaç kişinin biletini kestim satılık listesi :

trabzonspor hazırlık kampını israilde geçirecek tüm basına duyurulur..

FANATİK GAZETESİ

TRABZONSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ YUNUS EMRE SEYHAN TRANSFERLERE HIZLI BAŞLADI..

kral dönüyor..gibi
    sır gibi saklanan haber fanatik farkıyla karsınızda..
    işte trabzonsporlu taraftarları ayaga kaldıracak girişim.. fatih tekke transferi için girişimlere başlandı

öte yandan fenerbahce trabzonsporun yıldızı gökdenizle ilgilenmeye başladı..

bu transfer olaylarından sonra yunus emre ile yapılan görüşmede gökdenizi satma gibi niyetleri olmadıgını belirtti fatih konusunu ise yalanladı yunus emre transferlerde kesinlikle hata yapmıyacaklarını belirtti.. forvet , defans , ve sol kanat a takviye yapacaklarını belirtti.

basından sakladıgım fatih tekke olayı gerçek 12 mn degerindeki oyuncuya 7mn önerirken 9 mn de zenit ısrar ediyor.. sonuc itibariyle 7.5 mn ye anlaştık sıra sözleşmede

bu olaya yönetimde sıcak bakıyor..

-----------------------------------------------------------------

ÖMER RIZA KONYADA..

TRABZONSPOR'UN FORVET OYUNCUSU YAKLASIK 1 MN CİVARINDA VE SONRAKİ SATIŞTAN %40 ALMA ŞARTIYLA KONYASPORA VERİLDİ
    ------------------------------------------------------------------

BİR RADYO PROGRAMINDA KONUSAN BİR PROGRAMCI : TRABZONSPOR ALAMAYACAGI BİR OYUNCU OLAN FATİH TEKKE Yİ TRANSFER POLİTİKASINA ALIP TARAFTARI OYALAMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMIYOR. YÖNETİM VE EKİBİNİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUM.. dedi..
    kaynak :

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Başarılar dilerim.Ziya Doğan'ı aratmayacağın kesin
    saolun arkadaşlar
    onun gibi olmasakta olmaya calıscazz ıyyy midem bulandı

Mesaj Yetkileri