ARKADASLAR BEN YENİDEN KARİYERE BASLICAMDA BANA KÜÇÜK Bİ TAKIM SÖYLERSENİZ SEWİNİRİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HANGİ ÜLKEDEN OLURSA OLSUN FARKETMEZ saygılarımla...
ARKADASLAR BEN YENİDEN KARİYERE BASLICAMDA BANA KÜÇÜK Bİ TAKIM SÖYLERSENİZ SEWİNİRİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HANGİ ÜLKEDEN OLURSA OLSUN FARKETMEZ saygılarımla...
at madrid olabilir, roma olabilir tabi bunları ne kadar büyüklükte bulursun bilmem bu arada udinese de zevklidir .....
abi 2.lig 3 .lig takımı diyorum
Türkiye Ligi, 2 Lig B Kategorisi
Erzurumspor, Sariyer gibi A Kategorisine çıkmayı bekleyen takımları alabilirsin..
şimdi aklıma geldi bursaspor çok zevkli bence kesin al ....
bende bursalıyım abi ama şimdilik türkiyeden istemiyorum ing olabilir italya spain yorumlarınızı bekliyorum
kusura bakmayın türkiye hariç dememişim türkiyede aldım bi takımı baya oynadım kupa falan aldım da şimdi baska bi ülkeden istiyorum
bence at madrid i al çok zevkli çok iyi bir kadrosu var. ya da zaragoza da öyle o da iyi ....
İngiltereden, Charlton, Bolton olabilir..
İspanya, Villarreal, Alaves, Zaragoza gibi takımlar,
İtalya, Udinese kesinlikle iyi gider![]()
Napoli olabilir İtalya'da.İngiltere'de Nottingham Forest olabilir eski günlerine geri döndürmek adına.ikisini tavsiye ediyorum.
iyi olur aslındaa napoli hiç napoliyi yönetinmi
2.lig b katogorisinde anadolu üsküdar 1908 spor u al süper takım ben hep onu alıyom
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sporting Gijon,Lorca(Spain)
F.Karagümrük(Turkey)
Catania,Modena,Bar,(Italy)
Ipswich,QPR(England)
ab ingiltere division 2 de leyton orienti de alabilirsin yada eng. den alt liglerden herhangi bi takımı bence çok zevkli
Originally Posted by azalkmar
Portekiz ligi'ni denedin mi hiç?? Çok değişik bir macera oluyor...Portekiz Ligi'ne Avrupa'nın Brezilyası diyebiliriz...Sporting Lisbon ile başla kariyerine ben şu anda Sporting'in başındayım ve inanılmaz keyif alıyorum oyundan...Burayı bi incele istersen:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=5492&page=2
aslında hiç portekiz ligini denemedim olabilirOriginally Posted by demirhanbey1984
2.lig ve ya 3.lig takımı istitodum ama olsun oda olur brezilya(avrupanın )sewdim bu lakabı bu arada bi kere portoyu yönetmistim unuttum((:
bence eskisehirsporu
es-es 70 li yillarina geri dönsün... yillar sonra Türkiye kupasini alsin..
veya aydinsporu öneririm..
fb yi 6-1 yenip iyi oyuncu satarsin fb ye...klübünde önü acilir..
Kardeş bence Ankaragücü ile başla
abi sporting ile basladım bakalım nasıl olacak
Kocaelİspor
Dostum ben kendim için Sporting'e yüz paketi yapmıştım ama madem artık takımdaşız Multimedya bölümünde yayınladım bu yüz paketini oradan indirirsin...Ayrıca Sporting Müthiş bir takım...Taktik olarak benim taktik çok uygun...Yukarıda sana verdiğim linkden bakabilirsin taktiğe...Liedson'a teklif gelebilir 7 milyon euro civarında hemen sat çünkü Sporting'de Deivid var ve bu adam 10 tane Tevez'i cebinden çıkarır...Dribbling-Finishing-Crossing ne ararsan var adamda...Hele bir de son vuruşları var ki...Originally Posted by azalkmar
İlk başlarken 4 milyon euro gibi bir transfer bütçen oluyor...Oyuncu satarak bu bütçeyi artırmaya çalış çünkü ileride paraya ihtiyacın olabilir...Liedson'u satarsan iyi bir yedeğe ihtiyacın olacak Balaban'ı alırsan 2 milyon euroya bu sorunu da halletmiş olursun...Ayrıca Moutinho'ya Arsenal-Milan-Chelsea gibi takımlardan teklif gelebilir hemen satma çünkü fiyatı 1 yıl sonra neredeyse 3 katına çıkıyor...Başarılar....
![]()
saolasın abi bana 7 milyon euro bütçe werdiler moutinho yu zaten satmak istemem ilk yıl o adamı daha önce oynattım süper hugo vianaı alsam taktiğe uyarmı yüz paketi içinde çok tesekkür ederim artık takımdas olduk abi bize basarılar hersey için çok saol dostum eğer bende sana bi konuda yardım edebilirsem ne mutlu bana
Ben yönetimle kavga edicem bana niye az bütçe verdiler diye![]()
Valla dostum Viana'yı alabilirsin fakat bence ilksezon transfere ihtiyaç yok....Sa Pinto biraz yaşlı olduğu için ilk sezon sağ kanatta döktürüyor ama ikinci sezon düşüşe geçiyor... bence paranı ikinci sezona saklayıp ikinci sezonda sağlam bir sağ kanat al...
Ayrıca dün şampiyonlar ligi final maçım vardı ben ilk defa küçük bir takımda ilk sezon şampiyonlar ligini aldım...Beni bilenler bilir asla en ufak bir kaydedip çıkma dahi yapmam yani hilesiz bir şekilde ilk sezonda şampiyonlar ligini aldım...Finalde Manchester'a karşı oynadım...Maçta 2 kez yenik duruma düşmeme rağmen kurtarıcım Deivid'in attığı 5 golle maçı 5-2 kazandım...Bu maçı upload ettim aşağıdaki linkten indirerek izleyebilirsin...
http://rapidshare.de/files/12795886/Sporting_CP_v_Man_Utd.rar.html
ankarasporda güzel takım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi sen amma çok bana benziyosun bende asla kaydetip çıkmam ama çok klavye aldımOriginally Posted by demirhanbey1984
![]()
![]()
dostum devied bitirmis manch. HELAL OLSUN SANA...deviede transfer teklifi geldimi dostum ne kadar weriolar satçanmı meraklandım walla o adam süper mis eğer sen deilde baska biri bu macı werse bana deviedin üzerinde oynanmıs derim..süper mac walla abi tam destek arkandayım
Final maçından 1 hafta sonraki değerini açıklıyorum : 17.000.000 euro....Henüz teklif yok ama ilgilenen 6 kulüp var
way baya iyi tam düsündüüm gibi
Napoli (taraftar kitlesi yeter),Hearts (İskoçya liginin en renkli takımı)
fransa 2.lig montepellier