TRANSFERLERDE EK BÜTCE ALAMaDIGI İÇİN ELİ KOLU BAGLI OLAN TRABZONSPOR LİGE FENERBAHCE MACIYLA START VERECEK

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YUNUS EMRE SEYHAN SEZON AÇILIŞ MACI YAPMAYACAKLARINI BELİRTİ GEREKLİ İLGİYİ İLK MAÇ FENERBAHCE KARSISINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ..

YUNUS EMRE SEYHANDAN TOPLANTI..
yunus dan acıklama : tüm futbolcularımla toplantı yaptım bu yıl sampiyonluk bekledigimizi belirttim 23 yıl aradan sonra şampiyon olan kadroda bulunmanın büyük şeref olacagını söyledim.. takıma gaz verdim

fanatik

DEV MAÇ TRABZONSPOR FENERBAHCEYİ AGIRLIYOR..
iki takımda sezona iyi başlamak istiyor spor yorumcuları macın berabere bitecegini tahmin ediyor

ve maç saati geldi çattı tribunler full doluydu. oyuncularıma cıkın bu macı alın dedim..

taktikler;

sonuç :

maç verileri :

oyuncu puanları :

bu maç iki takım içinde cok önemliydi gökhan ünal ve tevfikin kondiksonu iyi olmamasına ragmen ilk 11 de şans verdim ama edu ve lugana geçit vermedi. 7 kez ofsayte yakalandık ceyhun cok etkili şutlar attı ama rüştüye takıldı sonrasında 77. dk da zaferi getiren golü attı.. fenerbahce ise bizim kaleye cok sut attı ama isabetsizdi cogu .. jeffersonu zorlayacak pek şut gelmedi stepanov günündeydi..

maç sonrası basın toplantısı :
muhabir : güzel bir galibiyet aldınız takımın perfonmansından memnunmusunuz ?
ben: suanda yaklasık perfonmansımızız %65 lik oranı ile oynadık yeni transferler pek hazır değildi. daha iyi olacagız.
muhabir:kalenize bugun fazla top geldi bunun suçlusu hüseyin olabilir mi ?
ben: rakibin appiah , alex gibi uzun şut cekme özelligi yüksek olan futbolcularla kalemize o kadar top gelmesi abartılacak bişey deil. derin savunmada yapmadık rakip alan bulamayınca şut attı bizde ceyhunla oyunu hızlandırmaya calıstık
muhabir : yapılan ortaların tamamlanması yüzdesi cok düşük bunu nasıl degerlendiriyorsunuz ?
ben::dedigim gibi forvetimiz tam hazır degildi

TRABZONSPOR'UN UEFA YOLUNDAKİ RAKİPİ BELLİ OLDU..
RAKİP RİJEKA.. TURUN FOVARİSİYİZ

RAKİBİ TANIYALIM
takım bilgileri

fanatik

ÇANTADA KEKLİK

TRABZONSPOR teknik patronu hırvatistan rakibini eleyeceklerini söyledi kolay kura cektik dedi..