1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Newcastle'a Türk Işığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by mertoker View Post
    bence n zogbıayı satman kotu oldu engec bı sene halınde ne hale geldıgını gorsen.bende newcastle oynamsıtım duffı 18 trılyona sattım,scott parkerı gonderdm 8-9 trılyona,dyerı 7 trılyon,sıbıerskı 4 trılyon bunalrın yerıne JO yu,danıel carvahoyu aldım,sol bekede pocognolı muthıs takım oldu ıı bı taktıkle butunlestırdm lıgde 3.oldum ama son anda 1. bıle olabılrıdm ama son maclarda 3 as oyuncum sakattı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alt yapıdan 2 tane super adam cıkıyo bunarlın bırı pattıson,dıgerıde huntıngton hele pattıson super oluyo bunları kadroya alıp kadroya derınlık katabılr hatta pattıosan ılk onbırde bıle sans verebılrısn.basarılar dılerım.takıpcınım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence jıranekten daha ıı adam almalıydın
    sağol arkadaşım fikirlerini değerlendiricem.Jiranek'i daha almadım teklif götürdüm .İyi değilse almam o zaman.Teşekkürler yorum için

sana jiranekin yerine oyuncu soyelyim hem medium db cikacak oyuncu hem genc hem yetenekli VANDEN BORRE

Hazırlık Kampı
    İlk sınavımız Fransa'nın güçlü ekiplerinden Marseille idi.Martins'in iki golü ve yeterli futbolla galip ayrıldık.

Sonrasında zayıf rakip H. Kfar-Saba takımını 5-1'lik skorla kolayca geçtik.

Üçüncü hazırlık maçımızda Eddie Johnson ilk maçına çıktı ve golle buluştu.Ayrıca Chelsea'den kiraladığmız genç oyuncu Jonas Elmer'de ilk maçına çıktı ve hatasız bir performans sergiledi.

Son hazırlık maçımızda Vitesse'yi de rahat geçtik ve hazırlık kampımızı mağlubiyet almadan kapattık.Bu maçta yeni transfer Zonneveld de yer aldı ve başarılı bir performans sergilediçTabiki de Johnson ikinci maçını da golsüz geçmedi.

Mesaj Yetkileri