1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Bir İddia Üzerine...

Hybrid View

Basarilar
    Güzel olacaga benziyor. Arada bir böyle esprili kariyer okumak güzel oluyor. Genelde takip ettiklerim hep ciddi

Ertesi Gün...

A.B.D.'nin Genç Starı Eddie Johnson Wigan Atletic'de

Muha-Evet Sayın Beta.Johnson'ı alacağım dediniz aldınız.Bu sizin Kararlı bir menejer olduğunuzu gösteriyor.
    Ben-Eee işi bilecen işe gitmeyecen.Gerçi ben yine gidiyom ama...
    Muha-Hehe.Peki Johnson hakkında neler düşünüyosunuz?
    Ben-Valla herif arap atı gibiBide koca kafası var onlar bana yeter.Yanında zaten Aghahowa var.İkisi karşı defansın imanını gevreltir.Bu arada Abızıttınmı?
    Muha-He?
    Ben-Zıt Wiganköyhadee...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Başarılar..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Wigan'ın ortasaha oyuncusu Paul Scharner Fiorentina'yla anlaştı.Wigan menejeri Beta transfer hakkında ''Merak etmeyin yenisini bulacaz"dedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Evet Beta dediğini yaptı.Middlesbourg'un Brezilya'lı ortasaha oyuncusu Fabio Rochemback Wigan'da.Ayrıntılar için spikerimiz Juan'a Bağlanıyoruz.

Juan-Evet sayın seyirciler Wigan menejeri Beta ani bir şekilde Rochemback'la anlaştı.Transfer ücreti yaklaşık 10 trilyon.Evet Beta bey transfer hakkında neler düşünüyosunuz?
    Ben-Valla güzel bi transfer oldu.Başka bişey demiyorum.
    Juan-Bu kadar mı?
    Ben-Yok yarısı haftaya.Başka ne deyim Rochemback pırasayı çok sever.Sarışınlardan hoşlanır falanmı deyim?
    Juan-Peki teşekkürler..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pek fazla ilgi yok ama işte maçlarım:

Kontratak futboluyla müthiş galibiyetler almıştım.Eddie Johnson,Rochemback ve Aghahowa Süper oynuyordu.

Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri