ve 11 günlük milli maçlar için verilen arada yattara gine milli takımına çagrıldı ve milli takımdan sakat döndü 1 ay yok.. bende hemen ali tandogana hazır ol talimatı verdim. kayseri maçı geldi çattı.. takımın kondiksonu iyiydi verilen arayı iyi degerlendirdik

süper lig 5. hafta
trabzonspor - kayserispor

geriye düştügümüz maçta kazanmayı bildik. kazanmayı hakettik ama yaklasık 15 dkkalık süreyi 10 kişi tamamladık stres dolu 15 dakika.. ceyhun oyundan atıldı mac sonunda uyarı verdim ceyhunda uyarıyı haklı buldu ceyhun 2 mac yok..

maç sonrası açıklama yapmadım
uefa
uefa eleme maçında rakip dinamo.. iddia tahmincileri macın fovarisi dinamo olarak gösteriyor ben ise deplasmanda olmamıza ragmen takımı ofansif cıkartıcaktım..

maçı yine 10 kişi tamamladım hemde 45 dakika 10 kişi oynadım 2-0 önde maçı bitirmeyi bildim cok sayıda pozizyon kacırdık rakip varlık gösteremedi . 10 kişi kaldıgım bölümlerdede cok etkiliydim ama son vuruslarda kaleciye takıldım rakibin dogru düzgün bir pozizyonu bile yok

maçtan sonraki acıklamalarım
işi burda bitirdik. rakibi eledik diyebiliriz rahatlıkla.. biraz daha dikkatli olsaydık 4 - 5 tane atardık hüseyinin 45. dk. da oyundan atılması üzüntü verici 1 hafta maaş kesimini cezası ile karşşı karşıya kalacak rakibin kaleciside başarılı maclarından birini cıkardı.

röpörtaj...
muhabir : bu işi burda bitirdik dediniz avniakerdeki macta nasıl kadroyla sahaya cıkcaksınız.?
ben : yedek agırlıklı kadroyla cıkacagız cunku bu macın hemen ardından galatasaray ile maç yapacagım o maç oldukca önemli..
muhabir : hüseyin oyundan atıldı ve tek forvete döndünüz rakibin atakları bile dogru düzgün yoktu 2 forvet yapıp farka gidebilirdiniz neden yapmadınız _?
ben : riske girmedim 2-0 neyimize yetmiyor hem futbolcularımı bu farklı skor ankaragücü macı için etkileyebilirdi..
muhabir : hüseyin atıldıktan sonra musampa o bölgede mucadale etti. perfonmansı nasıldı?
ben: musampa zaman zaman orda oynuyabilecek bir futbolcu perfonmansıda güzeldi

SÜPER LİG 6. HAFTA

RAHAT MAC OLDU MACI 11 KİŞİ TAMAMLADIGIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

türkiye kupasında gruplar belli oldu

teknik direktör yunus emre iyi bir kura cektiklerini söyledi..

trabzonspor ligde 2 tane peş peşe derbiye cıkcacak bu maclar liderlik için büyük önem taşıyor 2 maçı trabzonspor kazandıgı taktirde lider olucak beşiktaşla kendi sahasından galatasarayla deplasmanda oynuyacak galatasarayın suana kadar puan kaybı yok ts nin ankaraspor karşısında beraberligi var. onun için bu maç büyük önem taşıyar bjk ise ligde 10. ve başkan yıldırım demirören kongre kararı aldıklarını söyledi

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gencoyu izleyecem macları oynayacam ve koyacagım bu gece önümüzde 2 derbi var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SÜPER LİK 7.HAFTA

Ts-bjk

güzel bir galibiyet aldık

uefa eleme rovanş maçı..

yedek agırlıklı cıktıgım kadroda rahat bi maç oldu zaten 1.maçta deplasmanda bitirmiştik işi..

ve uefada gruplarda oynamaya hak kazandık

ve kuralar çekildi..

teknik direktör yunus emre seyhan GRUPTAN CIKCACAKLARINI SÖYLEDİ

SÜPER LİG 8.HAFTA
galatasaray - TRABZONSPOR

BU KARŞILAŞMADAN GOL SESİ CIKMADI LİGİN 2 NAMAGLUP TAKIMI UNVANLARINA DEVAM ETTİ BÖYLECE TRABZONSPOR 2. BERABERLİGİNİ ALIRKEN GALATASARAY İLK PUAN KAYBINI VERDİ

SÜPER LİG 9.HAFTA
konyaspor - TRABZONSPOR

bu maçta iyi perfonmans ortaya koyamamıza ragmen kazandık..

TÜRKİYE KUPASINDA GRUPLAR BELLİ OLDU..

uefa gruplar 1. maç

TRABZONSPOR - AZ

gökhan ünal ve ersen martin adeta rakip defansı dagıttı bir topumuzda direkten döndü kazandık sonucta.. rakip forveti durdurma taktigim işe yaradı şota eski takımına karşı oynadı tribunlerde sota ya destek vardı..

SÜPER LİG 10.HAFTA
TRABZONSPOR- denizlispor

maçta kötü futbol ortaya koyduk buna ragmen tartışmalı penaltıyla macı kazandık rakibimiz galatarasarayda 1. sırada namaglup durumuna devam ediyor