teşekkürler sitte . transferer bence iyi adu bence bir nnumara bir oyuncu ve genç... ama hami ve ilhan mansız konusunda hataşıym. hamit ve topuz da iyi oynuo. ztn öbürleride genç takıma verdim. yani daha 20 yaşını aşmamış 3-4 tane aldım yani. yinede eleştiriler için saol ztn kimse destek vermio... yada eleştirmio...

Neyse bu kadar konuştuk bari schalke maçını da koyalım...

Maçtan Önce Soyunma Odasında. Taraftarlarımız İçin Oynayın dedin. bu büyük ve muhteşem taraftarımız için...

ve onlarda oynadılar

Maç sonunda... hepsine süper bir performans oldugunu gruptan birinci çıkmak için sadece nancy yenmemiz gerektigini söledim... onlarda söz hocam onlarıda yeneriz dediler...

Bobo Süpersin Ya...
Maç sonunda BİR DE Röpartaj İçin Daha Bıyıkları Terlememiş Bir Kişi Benimle Röpartaj yapmak İstemişti... Gencin Adı ErSİN'di Onu Kıramadım tabi

ERsin(muhabir): özgür bey maçtan sonra kaleciye para verdiginiz söleniyor dogru mu?
Ben: bak arkadaşım bizim takımımız her türlü yener. böle şeylere gerek yok. bunlar sadece dedikodu...

Ersin: Peki Nancy Maçında Galip Gelceginizi Düşünüyorumusunuz?
Ben: Tabiki ... ama önümüzde 4 tane maç fln var... onları yenip sonra nancy yenicez... onlarda kolay maçlar ztn...
Ersin: Teşekkürler efendim,İyi Günler...

Evet Arkadaşlar O maçlardan önce oyuncularıma soyunma odasında... Kazanıcaz dedim ve onlarda Ya hocam Ne zmn Kaybettik ki Dediler Bnde Ulan olm küçümsemeyin kafanızı koparırım bak dedim. onlarda çıktılar ve oynadılar...

Sadece Sivas'la berabere kaldık. ama o maçtada bnm sivaslı olmamın bi etkisi olabilir belki de ztn adamlar nerdeyse küme düşcekti benden puan almak iyi olabilir neyse sırada nancy maçı var onu da sonra yazarım...

Arkadaşlar Birz Destek Lütfen