Pohar CMFS 2.Round maçında rakibimiz Cesky Brod - Karvina takımlarının galibi olacak.
2.maçım Hajduk'laydı.Zor bir maç olacağı kesindi ve öylede oldu 3-0 kaybettik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağol bakıyorum hemen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetim benden memnun değil çünkü 1 gün önce Sparta Prague ile ilgilendiğimi açıklamıştım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.maçım bu maç kolay geçti.Skor daha farklı olabilirdi.
Ve ilk transfer Signa Most'un 31 yaşındaki Çek kalecisi Martin Svoboda'yla anlaştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Sigma Olomouc'la ilgili araştırma yaparken gözüme şu yazı ilişti!!
SK Sigma Olomuoc 7-1 Fenerbahçe
fenerbahçe taraftarinin unutamadigi 7-1'lik hezimetin oldugu maç, (fenerbahçe'nin golunu aykut atmisti). Izledigim en rezil maçti, zaten bir yerden sonra gülmek için izlemistik.
Goller:
10. dk: hanus, 12.dk. kerbr, 34.dk. barborik, 39.dk. aykut kocaman 49. marosi, 76.dk kabyl, 79.dk. vad'ura, 90.dk. hanus
Bu maçin unutulmaz anlarindan biri, ismail kartal'in (arap ismail) gördügü kirmizi karttir.
sigma'li futbolcu, ismail'i sert bir faulle yere indirmistir. hakem, elini cebine sokmus, sari kartini çikartmis ve çek(oslovak) futbolcuya kart göstermek üzere kosar adim olay yerine gelirken, ismail yerden kalkip rakibe kafayi koyar. tabii ki hakem bir anlik sapsallasmanin ardindan ismail'e çikarir kirmizi karti...
tanju çolak bu maçta sakat oldugu için oynamamis, onun yerine televizyonda yorumculuk yapmistir. tabi yenen onca golden sonra pek bir sey diyememistir.
bu macta fenerbahce'nin basinda, slovakya'nin cikardigi en iyi teknik adamlardan biri kabul edilen jozef venglos'un olmasi da ayri bir ironidir..
83. dakikada ridvan'in kenara alinip, yerine nuri'nin surulmesi de ilginc bir ayrinti, yedinciyi yemeyelim diye - son dakikada yemisler o golu.
bu muhtesem maci trt ekranlarindan izler iken, yasadigim asabiyeti, hayal kirikligi ve gerginligi hala dahi unutmam unutamam, "sigma olomuk" sesini her duydugumda o 90 dakika bir film seridi gibi gecer gozumun onunden, elim zangirdar..
Alıntıdır....