1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Gambrinus Liga Macerası [ SK Sigma Olomouc ]

Hybrid View

Ben tam bir Sparta Praha hayranıyım. Az oynamadım Çek liginde bildiğim cok ii gencler war. Hamdi Salihi ve Sabino Plaku ligi cok rahat goturur. Ayrıca David Bunderla cok genc ve yetenekliydi bende bi bak istersen

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    Ben tam bir Sparta Praha hayranıyım. Az oynamadım Çek liginde bildiğim cok ii gencler war. Hamdi Salihi ve Sabino Plaku ligi cok rahat goturur. Ayrıca David Bunderla cok genc ve yetenekliydi bende bi bak istersen
    bakıyım oyunculara yorumlarınız için teşekkürler

kaleciyi 150.000$ a aldım tabi önceden oyuncu satmıştım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yazdığın oyuncular yok yanlış yazdın herhalde

Kolubara 0-1 Sigma Olomouc

Çok çok üstün oynadık.Fakat kesinlikle bitiriciliği yüksek olan bi forvete ihtiyacımız var.Sonuç çok farklı olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Unicov 1-1 Sigma Olomouc

Çok kolay kazanmamız gereken maçtı.Dediğim gibi forvet lazım.2 forvetle görüşüyorum bitiriciliği 20 ve 16.Büyük ihtimal gelecekler.İlk yarıda üst direkten dönen topumuz var.Adamlar hiç atak yapmadılar.İkinci yarıda bir topumuz çataldan döndü.Ve nihayet beklenen gol Melinho'dan geldi.Ama rakibimizin ilk pozisyonunda golü yedik.Frikikten.Ve maç böyle bitti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sparta Prag B takımının yıldız oyuncusu 19 yaşındaki Radim Fikejz 85.000$ karşılığında Sigma'ya 3 yıllığına bağlandı.Bitiriciliği 16.Taraftarlar umutlu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Victoria Zizkov 4-1 Sigma Olomouc

Çok kötü bir mağlubiyet oldu.Sahada hiç bir varlık gösteremedik.

Mesaj Yetkileri