Bende şundan bıktım ; Udinese'yi çalıştırıyorum . Gecemi gündüzüme kattım . İnce eledim sık dokudum . Oyunda potansiyeli olan ucuz adamları tek aradım taradım buldum . Fıstık gibi bi takım kurdum . En iyi coachları sağdan soldan buldum getirttim . Traninglerin hepsini nerdeyse 5 yıldız yaptım . Takımın taktiğini tüktüğünü , sistemini kurdum , oyuncuların nerdeyse hemen hepsinin istediği kontratları imzaladım . Hatta tabelalara bakarsak iddia ediyorum toplamda İnterli , Juveli oyuncuların tabelalarından daha yüksek çıkar . Ama bu oyun ne yapıyor ediyor bi türlü bana serie A şampiyonluğunu vermiyor . Eninde sonunda İnter yada Juve'den biri şampiyon oluyor . 2. lik ve 4. lük arasında gidip geliyorum sürekli . Gerçekten iyi tabelalı özellikli oyuncularım olduğu halde allem kallem edip şampiyon yapmıyor bu oyun beni ve artık gerçekçilikten uzaklaştığına inanıyorum . Tamam İnter , Juve , Milan büyük güçlü takımlar ama bu kadar da olmaz ..

Acaba suçum oyuncularımın isminin Adriano , Martins , İbrahimovic felan olmaması mı ? Tamam fm her zaman gerçekçi ve zor bi oyundur ama inanın tabela olarak daha iyi oyunculara sahip olduğum halde , oyun bana hakettiğimi bi türlü vermiyor ve artık bu zorluk derecesinin gerçekçilikten uzaklaştığına inanmaya başladım ..

Herkes Juve , İnter gibi takımlar çalıştırmıyorki , tamamen bu takımlara yönelik bi oyun olmuş..