Zorlu Schalke Deplasmanı Öncesi Murat Oyuncularıyla Konuşurken ''Şampiyonluk istiyorsak kazanmamız gereken deplasman,sizden en iyi performansınızı sergilemenizi istiyorum''
Sanogo:Ben oynayacammı hocam ?
Ben:Güzel soru Sanogo,kaptan yaptım seni.Yedeklerin kaptanısın bi tatsızlık çıkmasın burası sana emanet..
Artık Maç Zamanı
Zorlu Schalke deplasmanı öncesi oyuncularımla özel görüştüm ve maçın önemini onlara belirtmiştim fakat işler istediğimiz gibi gitmedi ve 90.dk yediğimiz gol ile Gelsenkirchen karşısında bir puana razı olduk..1-1
Schalke maçından sonra Lig 3. Frankurt ile deplasmanda karşılaşacaktık..Kesin galip gelmeliydik yoksa liderlik elden gidecekti..Futbolcularım bunun bilinciyle oynadılar ve zorlu deplasmandan net bir skorla döndük..0-2
Zorlu iki deplsaman maçından sonra evimizde Nürnberg'i agırlayacaktık..Maça hızlı başlayıp 19.dk'da öne geçtik..Nürnberg geride iken birde kırmızı kart yiyince maç bize kolay geldi..3-0
Ligin tabir-i caizse ters ekiplerinden Bielefeld'e konuk olduk..Maçın hemen başında Iversen ile öne geçtik fakat oyuna ortak olan Bielefeld eşitiliği sağladı..2.yarıda toparlanan Hamburg Iversen ile bir gol daha bularak sahadan galip ayrıldık..1-2
averaja bakılıyor...şuanda Münihin +2 önündeyim..

Alıntılı Yanıtla