ozgur bu sene transfer e doymadı..ama parası var dı ve yaptıgı harcama normaldi..aslında beizde az bi harcama yaptık diyemeyiz..ozellikle eddie johnson ve reyes transferleri harika oldu..bence onumuzdeki senebu takım fırtınlar estirecek..lazio ya gelince en son transferimiz HUGO RODALLEGA nın ardından 2 transfer daha yaptık ozellikle genc olmaları vegelecek vaad etmeleri bizim için yeterli..işte ilk transferimiz...
JELLE VAN DAMME...
bu oyuncumuz anderlecht ten 900 bin euro karsılıgında alında..kendisini borre nin veliahtı olarak goruyorum..borre den ayrılarak kaybettiğimiz heyecanımızı bu cocukta kazanacagımıza sonsuz inacım var..ama tek sorun bu cocugun sol adamı olması yani borre nin sol versiyonu ama cok kalite bi topcu..işimize yarayacagından süphemiz yok...
işte ikinci transfer....
MARCO LOMBARDİ...
lombardi(arkadaki beyaz gomlekli )arkadası babası ve amcasıyla stadımızı gezdi heyecanlı oldugu gozlenen lombardi elimden geleni ardıma koyarsam namerdim dedi...
bu arkadası sadece kendi arastırmalarım sayesinde bide gozlemcim sayesinde buldum..ca sı ve pa sı ilerde cok yetenekli olabileceginin sinyallerini veriyor..milan ın altyapısından alınan topcu için 160 bin euro odendi.
işte simdilik transfer ler boyle..anlasma noktasına gelipte almadıgım bir cok oyuncu oldu..cunku kara verremiyorum acıkcası..maxi lopez için barca yla anlasmama ragmen imza asamasında ben transferi iptal ettim yada higuain için aynı sey gecerliyine juan pablo sorin içinde gecerli bi durum bu..ama bir yıldız istiyorum artık benim için nerede oynadıgı onemli deil.oynadıgı bolgenin en iyilerinden bi adam alıcam...
bu arada ozgurle bir hazırlık macı yaptık zevkli gecen macta yeni transfer soldado 10 kişi olan takımına galibiyeti armagan etti..lazio nun ise tam olarak hazır olmadıgı gozlendi..işte macın ss i.....
![]()

Alıntılı Yanıtla