Teşekkürler arkadaşlar, devam edelim o zaman vakit kaybetmeden çünkü ben çoktan ikinci sezona geçtim..
BÖLÜM-3
macera başlıyor...
İngiltere'ye inmiş, kendimi bir anda kulüp binasında bulmuştum. Stadın hemen yanında tek katlı, 3 odalı bir binaydı. Bir odada, başkan, diğer odada yöneticiler ve binanın en ufak odasında ise hocalar bulunuyordu. Gittiğimde başkan beni kapıda karşıladı, bununla beraber eski dostum Hughes'de başkanın yanındaydı, üçümüz odaya girdiğimizde, odada David Malone ve Paul Doswell bizi bekliyordu. Beklediğim gibi uzun konuşmalar olmadı, bir anda sözleşmeyi imzaladık, sonra şartları konuşmaya başladık.
Başkan bana kulüp bütçesinin yetersiz olduğu fakat bana sadece bedava futbolcuları getirmek için maaş verebileceklerini söylediler. Kabul etmem diyemem, peki dedim. Bununla beraber ligde ilk 10 arasına girebilirsem harika bir başarı yakalamış oluruz dediler, Hughes'e baktım bana güldü, yine peki demek zorunda kaldım, başkan, takıma sadece doktor alabiliriz dedi, anladım dedim, durdum ve sordum, "Pilot takım olabiliriz, böylece kendimize bütçe yaratabiliriz bununla birlikte pilot kulübü olduğumuz takımdan futbolcu kirayabiliriz" dedim. Odadakiler sustular, başkan, Hughes'e baktı sanki daha önce bu niye bizim aklımıza gelmedi diye ve Hughes başkan'a bakarak gülümsedi, ayağa kalktı ve bana dönerek "Hoşgeldin kaptan" dedi.
Hughes beni oyuncularla tanıştırdı, tesisleri ve stadı gezdirdi. Sonradan anladım, tesisler dedikleri yer meğersem takımın stadıymış. Hughes ile birlikte odaya geldik, ben isteklerimi, hangi mevkilere transfer yapabileceğimizi, hangi takımlara pilot kulübü teklifi götürebileceğimizi, ve hazırlık maçlarını hangi takımlarla oynamalıyız diye durmadan konuştum. Hughes yine bana baktı ve gülümsedi sonra ayağa kalkıp, "o zaman işe koyulalım kaptan" diyip odadan çıktı...
Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla birlikte sezon öncesi stadımızın önünde bir fotoğraf çektirdik. Kulübün bilgilerini, staff kadrosunu Hughes masama bıraktı tabi bunlarla beraber Hughes hazırlamış olduğu raporda, 4 hazırlık maçı yapacağımızı , hangi kulüplere pilot takım olabileceğimizi ve transferlerdeki son durumları bana aktardı.
Hughes hazırlamış olduğu rapora göre hazırlık maçlarını sırasıyla, Grismby, Worcester, Northwood ile ayarlamıştı bunlara ek olarak Türkiye'deki arkadaşım olan Ahmet Kuruçelik ile görüşüp (kendisi A.Sebatspor hocasıdır) hazırlık maçı ayarlaması için hocasıyla görüşmeye ikna ettim ve böylece 4 hazırlık maçını ayarlamış olduk...
4.Bölüm yakında.. (transferler, hazırlık maçlarıi pilot takım bilgileri ve lig başlıyor)