BÖLÜM - 4
silverlake stadyumuna hoşgeldin

Başkanla bir görüşme yapıp, Hughes ile birlikte bulduğumuz pilot kulüplerini başkanın önüne koyduk, başkan şöyle baktı ve sadece 2 kulüp gördüğü için pek seçim yapamayacağını anlayınca içlerinden Premier Lig takımlarından Portsmouth'u seçti. Böylece artık bir Premier Lig takımının pilot takımıydık ve bütçemize az da olsa bir katkı sağlayacağıdan şüphemiz yoktu. Başkan pilot takım işlemlerini yaptıktan sonra Portsmouth kulübünü arayarak gerekli bilgiler verdim ve başkan yardımcısı bize 24 saat içinde parayı ve bilgileri yollayacağını söyledi. Böylece pilot takım işinide halletmiştik, sıra transfere gelmişti. Hughes ile 2 gündür üzerinde durduğumuz futbolcuların neredeyse %90'ından yanıt alamadık, 3 futbolcu ve 1'de kiralık olmak üzere 4 futbolcuyu transfer edebilmiştik. Transfer görüşmelerimiz sürüyordu fakat bir engel vardı, futbolcular kulübe uğruyor ve sonra gidiyordu. Transfer kapının ağzından dönüyordu, sorunu çözmek için başkanın yanına çıktım ve bir konuşma yaptım, niye böyle olduğunu sorduğumda, 3 futbolcu için harcadığımı yüksek maaşdan ötürü bundan sonraki transferlere o miktarda maaş veremeyeceklerini açıkladı. Bunun üzerine yıkıldık ve elimizdeki maaşı kullanmaya çalıştık. Bu da yeterli olmayınca transfere son verdik.

Gelen Futbolcular: Culshaw Paul - McDonald Chris - Adem Atay / Nic Ciardini

Hazırlık maçlarımız yaklaşmıştı, ilk 3 maçta takımı tanıyacaktım A.Sebatspor maçıyla birlikte takımın oturmasını umuyordum. İlk hazırlık maçımızı Grimby takımıyla oynuyorduk. Takım uyum sorunu çekiyordu, fakat beklediğimiz futbolun bir kısmını sahaya yansıttık ve maçı kazandık.

Bu maçtan sonra ikinci hazırlık maçı öncesi Türkiye'ye gitmek zorunda kaldım, eşyalarımı toplamalıydım ve Worcester maçına yardımcı antrenörüm Hughes çıktı ve maçı kazandılar, benim işlerim biraz uzayınca ikinci hazırlık maçınada Hughes çıkmak zorunda kalmıştı ve o maçta berabere kalındı. A.Sebatspor maçına kesin yetişmek istiyordum, takımımın başında olup bari lige başlamadan önce hazır olup olmadıklarını görmek için orada olmalıydım. tTarihler 01.08.2006 gösterirken A.Sebatspor ile kendi sahamızda sezonun açılış maçımızı oynuyorduk, futbolcularımla iletişimim harikaydı, sanki bu sene birşeyler olacak gibiydi, bu futbolla ilk 5 hayal bile değildi, harika bir futbol oynayıp 2-2 berabere kalmayı başarmıştık, son saniyede golü yemiştik fakat önemli değildi sonuçta hazırlık maçıydı ve iyi oynamıştık.

5.Bölüm yakında... (lig başlıyor, not: bundan sonra biraz hızlı geçebilirim çünkü ben sezonu bitirdim, bu arada ilk 24 maçın sonunda aklıma geldiği için lig tablosunu alabildim, bu yüzden 24 maç boyunca sadece maçları koyacağım)