Oleey be 2.sefer haftanin lideri oldum,yani en cok puan toplayani oldum.Sampiyon olmus kadar sayilir bu,gönüllerin sampiyonuyum ben.![]()
Oleey be 2.sefer haftanin lideri oldum,yani en cok puan toplayani oldum.Sampiyon olmus kadar sayilir bu,gönüllerin sampiyonuyum ben.![]()
6.haftaya bak hele delüganli.
Aslında 6. haftada sen 1. olmamışsın. Yarışmadan çıkarılan üyelerden birisi 1. olmuş. O çıkarılınca en çok puan senin elbette.
Bu şekilde bazı haftalarda 1. belirtilmemiş diyenler olabilir. Eğer haftanın 1.sini sarı ile belirtmemişsem o hafta 1. olan üye yarışmadan çıkarılan bir üyedir.
"YÜCE ATATÜRK"
Son haftaya girdik bakalım ne olacak. 5 maç bilirsem şampiyon olurum gibime geliyor. Amaç 5 maçı bilmek.
(/s)
Şampiyonluk için Umutlar son haftaya kaldı![]()
Belki bir 4.lük şansım var yoksa 5.liğim belli gibi.Ayrıca haftayıda lider tamamlamışız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lider ile aramda 4 puan fark var.Deniz ve Umut abiden bu hafta 1 puan daha fazla almışım ama fazla etkilemiyor.Son hafta bütün maçları bilsem belki şampiyon olurum.Deneyeceğim..
So what?
Saike
Ve artık yarışma sona erdi. Bu hafta laf kalabalığı yapmak istemiyorum. Kayserispor maçını doğru tahmin eden kimse olmamış, Trabzonspor-Fenerbahçe maçını iste sadece Ayg.22 doğru tahmin etmiş ve 4 puanı aldı. Beşiktaş maçı ise en çok doğru tahmin edilen maç oldu, 1 kişi hariç herkes doğru tahmin etmiş.
1 hafta sitede sorun olduğu için tahmin yapılmayan yarışma sonunda şampiyon 10672196 oldu. Tebrik ediyoruz kendisini. 2.liği Fernando Gago, 3.lüğü ise GeNç KaRTaL kazandı. Onları da tebrik ediyoruz.
Aksatmadan 34 hafta boyunca burada tahminlerini yapan arkadaşlara da teşekkür ederim. Duygularımı diğer konuda belirtmiştim, o nedenle aynı şeyleri yazmıyorum şimdi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şampiyona tebriklerSonuncu olan kankamıda tebrik ederim
![]()
Ayrıca tüm haftalara katılıp da sondan birinci olan Serkancıma ekstra tebrik![]()
![]()
Umut abiyi ve 2.olan Deniz'i tebrik ediyorum.
So what?
Saike
1 puanla kümede kalmayi basardik,hehe.
Güzel bir yarışma oldu Umut'u tebrik ederim![]()
Evet güzel bir yarışma oldu, zevk aldım beneDereceye giren diğer arkadaşlarımı ve yarışmanın 34. haftasına kadar tahmin yapmayı başarabilen arkadaşları tebrik ederim.
(/s)
Son haftayıda en yüksek puan alarak bitirmişim.Sevindirici bir şey oldu (: İlk 10'a da girmişim.Bir dahaki sezon hedef liderlik![]()
Derece yapan ve tahmin yapmayı bırakmayan herkese tebrikler.Geçen senenin şampiyonu olarak bu sezon Avrupa'da bir şeyler yapmaya önem verdik.İyi işlerde çıkardık önümüzdeki yıl yine Türkiye'de etkin olmaya çalışacağız.
4.sıradaki Ronnie91 ile farkı 2'ye kadar indirmişiz ama 5.likle yetinelim önümde yer bulan 4 kişiyede tebriklerBiz UEFA'ya mı yoksa İntertoto'ya mı gidiyoruz şimdi
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dereceye giren arkadaşlarımı,abilerimi kutlar , 7.liğimin keyfini çıkarırım![]()
İlk hafta sonuçları aşağıdadır;
Yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması oyundan çıkartılmıştır.
Joker maçı sadece 8 üyemiz doğru tahmin etmiş. İlk haftanın lideri 15 puan toplayan nekop oldu.
58 kişi bulunan oyunda 4 kişi ilk hafta tahminlerini yapmamış. Gelecek haftalarda tahminlerini yapmalarını bekliyorum.
Üst üste 3 toplamda 8 hafta tahmin yapmayan üyeler yarışmadan çıkarılacaktır.
Puanlamada, puanı yanlış hesaplanan, hiç hesaplanmayan üyeler varsa bana ulaşsınlar hatayı düzeltelim.
2. hafta tahminlerinizi yapmak için tıklayınız.
"YÜCE ATATÜRK"
Geçen yıl beşinci bitirdik bu yıl iyi başlamadık olsun önümüzde 33 hafta ver hedef şampiyonluk.
Serkan puanlamada zorlanıyorsan sana yardım edebilirim. Kolay değil 58 yarışmacı var.
10 puanlı 3 yarışmacıdan biriyim. Önümüzdeki haftanın tahminlerini heyecanla bekliyorum (:
7 puan önümüzdeki maçlara bakacaz![]()
6.Sıradaymışım.
6. sıradayım.11 puan iyi bir puan.Şampiyonluk yolunda iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum.Joker maçı bilseydim 2 liderden birisi olacaktım.![]()
So what?
Saike
Avrupada da Türkiye'de de 6.sıradayım.Hedef ikisinde de büyük...
Güzel başladık.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
6 puan![]()
![]()
9 puan![]()
![]()