dostum ben Ekrem Dag'ı 2 sezondur izliyorum
birçok maçta AMC olarak oynadı ve kaleye çok isabetli şutları var, fakat daha çok sol kanatta oynuyor ve soldan bindirmeleri mükemmel... tek kötü yanı ikinci yarının yarısından sonra perfonsanının iyice düşmesi... bu arada -oyundakinin aksine- sol ayağını kullanır, yani sana katılıyorum...

ayrıca gençlerden Murat Ceylan'ı fazla izleme şansımız olmadı fakat Ali Bayraktar ve Erdal Kılıçaslan'ın bu sezon iyice parlayacaklarını düşünüyorum. özellikle Erdal, çok çalışkan ve saha içinde daha çok yanında oynayan forvete gol attıran bir adam. Bayraktar'ın kafa vuruşları, hırsı ve fiziği gerçekten iyi... ikisi de, eğer daha çok forma şansı bulurlarsa çok dikkat çekeceklerinden eminim. tek zayıf yanları tabii ki tecrübe eksikleri ve ayaklarında fazla top tutamamaları...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam isim Gaziantepspor Kulübü
Lakab Kırmızı Şahinler
Renkler Kırmızı-Siyah
Kuruluş 1969
Stad Gaziantep Kamil Ocak
Kapasite 15000
(Stadyumun tamamı kapalı ve koltukludur, koltuk çalışmasından önce kapasite 17000 idi.)
Başkan İbrahim Halil Kızıl
Ezeli Rakip Yok
Diğer Rakipler Diyarbakırspor, Fenerbahçe
(Aslında bunlar da olmayabilir ama; Diyarbakırsporla yıllar öncesinden ölümlerin yaşandığı kavgalar çıkmış ve haliyle bir antipati oluşmuştur, Fenerbahçeye gelince, malum 3-0 dan 4-3'e dönen maçın ardından taraftar gruplarında bu takıma karşı bir "Feneri yenelim de...." havası oluşmuştur.)
Sevilen Kişiler Celal Doğan, Sakıp Özberk, Nurullah Sağlam
Sevilmeyen Kişi Fatih Tekke
(fm07'de sevilmeyen kişi neden Ümit Kayıhan anlayamadım; Tekke Antep'ten Trabzona giderken o zamanki başkan Celal Doğan'la tartışmış ve ardından Trabzon deplasmanında Celal Doğan'a saldırıldığı vs. iddiaları olmuştu...)
Dost Takımlar Gaziantep Bş. Bld. Spor, Gaskispor, Şahinbey Bld. Spor
(Aslında bu takımlara Gaziantepsporun "doğal" pilot takımları diyebiliriz. Altyapıdaki oyuncular bu takımlara gönderilir ve A takımda düşünülenler geri çağrılır. Veya bu takımlarda dikkat çeken genç oyuncular pazarlıksız Gaziantepspor'a alınır. Erdal Kılıçaslan, Murat Ceylan, Barış Durmaz, Fatih Şen vs. bunlardandır.)
T.Direktör Mesut Bakkal
Ort.Seyirci 9000-10000
(Bu konuda fm verileri çok sağlıksız, bi kaç istisna hariç tüm Anadolu takımları Süperlig maçlarını 150-250 seyirci ile yapıyor, çok komik. Sigames'e giden verilerde bu rakamlar belirtilmiyor mu?)
Tesisler Celal Doğan Tesisleri
(Celal Doğan tarafından yaptırılmış ve yaklaşık 2 yıl gibi bir sürede tamamlanarak 1998 yılında hizmete açılmıştır. Dülükbaba ormanları kenarında olan tesis Avrupa standartlarında olup, kulübün tüm eğitsel, sosyal, sportif etkimliklerini karşılayabilen, en modern kondüsyon aletleri, sağlık cihazları ve saha donanımı ile dev bir komplekstir.
Teknik Özellikleri:
- toplam alan 58.000 m2
- 1 adet 105x90m çim saha
- 1 adet 25x50m çim saha
- 1 adet 52x75m suni çim saha
- tüm sahalarda UEFA standartlarında ışıklandırma
- 50 araçlık otopark
- 40 sporcunun kamp yapabileceği, içinde sauna, kondüsyon merkezi, sosyal ve idari hizmet binaları bulunan 5 yıldızlı otel standartlarına sahip kompleks
- evli futbolcular ve teknik adamlar için 10 adet dubleks villa
- dersane, soyunma odaları, idari odalar ve kafeteryadan oluşan hizmet binası.)

Şimdilik bu kadar, eksik veya yanlış görülen yerleri tartışabiliriz. Daha sonra oyunculara geçeceğim.