1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Galatasarayın yeniden doğuşu

Hybrid View

yaa zaten bu sonuclar futbolculardan degil sakatlik ve aldigim forvetlerden biri yuzunden kaynaklaniyor iverson ile anlastiktan sonra zaten su anda satiyorum onu kim diye merak edenler icin hemen soleyeyim ARUNA KONE adam cok hizli ama bitiricilik yok bu arada kone her an F.C Bayern ile anlasmak uzere ve ligde sakarya galibiyeti ile devam ediyorum gokhan unalin yanina sonunda onunla ii oynayan birini buldum ve takim su anda cok ii bide NAKAMURA cok sakatlanmasa orta sahamda hic bir sorun kalmiycak neyse kayseri erciyes ve sakarya maclarini veriyorum

FLAS!FLAS!FLAS! ARUNA KONE F.C. BAYERN ILE 13 MN EURO KARSILIGINDA ANLASTI GALATASARAY A GELDIGI GUNDEN BERI ISTENILENI VEREMEYEN KONE FABRIZO MICCOLI VE IVERSON LA ANLASILMASININ ARDINDAN KADRO DISI BIRAKILMIS VE BAYERNLE ANLASMISTIR BU ARADA GALATASARAY 1 TEMMUZ 2007 TARIHINDE FABRIZO MICCOLI VE ORKUN USAK ILE SOZLESME IMZALAYACAK

SAMPIYONLAR LIGI

GALATASARAYIN RAKIBI BENFICA MACTAN ONCE MACIN ACIK ARA FAVORISI

GALATASARAY MACA COK HIZLI BASLIYOR VE IVERSON ILE GOLLERI BULUYOR GOKHAN ZAN IN KENDI KALESINE ATTIGI GOL ISE BENFICAYA YETMIYOR MACTAN SONRA BENFICANIN FUTBOLCUSU FABRIZO MICCOLI GELECEKTEKI ANTRENORU AHMET KAPTANLA ARASINDA SOLE BIR DIALOG GECIYOR

MICCOLI:HOCAM YAA WARYA BU BENFICANIN ANTRENORU HIC BIRSEY BILMIYOR BIZE MACTAN ONCE ONLAR COK ZAYIF BI TAKIM DEDI LIGDE KOTU DURUMDALAR FILAN DEDI AMA ELINIZDE IVERSON GIBI BI FORVET WARMIS BILMIYORDUK ONUNLA OYNAMAK ICIN SABIRSIZLANIYORUM
    AHMET KAPTAN:OOO SEN HIC MERAK ETME SEN GELINCE TAKIMIMIZ DAHADA GUCLENECEK BU ARADA SAOL BENI KIRMAYIP KOTU OYNADIGIN ICIN
    M:NEDEMEK HOCAM KLUBUME BI KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA
    A.K:SAOL MICCOLI SENI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM TAKIMIMDA

MACTAN SONRA GAZETELERDEKI BAZI ACIKLAMALAR

DE LA SPORT:BENFICA DAGILDI
    FANATIK:KAPTANIN ASLANLARI CEHENNEMDE KUKREDI
    THE TIMES:CEHENNEM ATESI BENFICAYI KAVURDU
    MARCA:GALATASARAY ROMA VE LIVERPOOLA KORKU SALDI

Mesaj Yetkileri