Fenerbahce(Pes4ever)
Galatasaray(Yunusgs)
Kayserispor(Cekochan)
Hadi hayırlısı.Fmden sıkıldım mı siz aklıma geliyorsunuz ilginç bir şekilde fm aşkı sarıyoAyrıca sizin bu kariyeriniz bize de tecrübe oluyor.Heyecanla bekliyorumm
![]()
Tesekkurler bu arada yasın kac benden belkı buyuksundur
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
17 abi.Daha ufakım yani![]()
Ne abisi benım yasım daha 14 prfılıme yanlıs yazdım ben yasımı benım ssana abı demem lazım buyuk bır karısıklık olmus![]()
Önemli değil.Olur böyle şeyler kardeşim![]()
travego44 sn bnden de bi kac ay buyuksun yaw bnde daha yeni gircem 17 ye
Bu arada adım yaşar.Travego biras acayip oluyorBen de mart ta 18 olucammmm
![]()
Tebrikler yunuscum devamını bekliyoruz![]()
İyi sonuç tebrikler. Birde JPEG formtında mı koyuyorsun. Bende 5 satde anvck çılıyor![]()
Oncelıkle ıkınızede tesekkur ederım evet Jpeg formatında kaydedıyorum resmı kucuk yap Doruk oyle kolay cıkıyor
Pes4ever kardeş benfica karşısında başarılar dilerim.Ama şunu da söyliyeyim bana göre bu oyunda en fazla torpil yapılan takım benfica.Adamlar oyuncularıyla alakasız furbol oynuyor.Takıma ben geçtim gerçekten bçyle mi diye çok alakasız olduğunu gördüm.Yani senin içini karartmak için demedim.Sadece söylemek istedim.Tekrar benfica karşısında başarılar![]()
Fener yener Benfica'yı![]()
İyi 2. ile aranda 2 puan fark var![]()
Kayseri bi yenilse birinciliği ele geçircez ve bi daha bırakmıcaz![]()
GS kotu baslamis biran once toparlanmali...
Mert la bnce senın tum macları bas antrenor yapsın yenip duruonuzsen olunca boyle oynamıyo takım
![]()
Beşiktaş veya Kayseri şampiyon olur![]()
Ben yeni cikiyorum isyerinden gecikibilirim biraz gecikirsem isterseniz bensiz oynayin yine![]()
mert sampiyon olcak
Mert Eren yok valla zaten sızın mac var Eren onu ızleyecek o yuzden bu gece sen gelırsen ıkımız oynarız 1 mac
MERT SAMPIYON INSALLAH BEN FENERLIYIM AMA KAYSERI OLUR BENCE AMA SON 2 3 HAFTA COK ONEMLI
Maç oynamıyonuz mu bugün? Tebrikler Mert.
ee mac oynayin biraz![]()
Maalesef Fenerbahce'nın on eleme macı oldugu ıcın oynayamadık.Büyük ihtimal yarında oynayamayabılırz.Cimbomun macı var Yunus onu ızleyebılır