tuksportal da ara transfer paketi çıkıcak mı???????????? soruma cevap verirseniz sevinirim
tuksportal da ara transfer paketi çıkıcak mı???????????? soruma cevap verirseniz sevinirim
ara transferlerin olduğu güncelleme paketi mi ??
bence çıkarsa şöyle olsun oyun tam aynı puanlarda transfer dönemi biter bitmez başlasın(tabi son transferlerle)bide oyuncuların güçleri var gökhan güleç ne öyle nouma ne? şaşırdım kaldım.gökhan ünal da var.bence ilhan mansiz ın teknik 20 dribling16 falan olmalı şimdiden teşekkürler
bence de torer arkadaşımızın dediği gibi olsun lig kaldığı yerden devam ettirilsin transferlerle birlikte tabi böyle oluyosa
bence ara tranfer paketi cikar
ya bu site çıkarmazsa bile sigames 6,04 ile piyasaya girecektir ergeç onda bu son transferler buluncaktır ama yinede gerekli açıklamayı bende bekliyorum
arkadasim daha 6.0.3 patch cikmadi ki 6.0.4 ciksinOriginally Posted by FenerBahceLi
karıştırmışım çıkmadımı yaa o zaman 6,03 de yaparlar![]()
Umarım güzel bir paket çıkar da biz de yeni kadrolarla oynarız.
evt ya bircok oyuncu transfer oldu ama biz hala eskisini oynuyoruz
ara transfer paketi var.isterseniz bana haber verin.
Lütfen forumumuzu kullanarak msn yolu ile de olsa link paylaşımı yapmayalım...
demirhanbey1984
data güncellemelernde 18 ocağa kadar olan paket var bende 1 şubatta var fm-brittain den bakabilirsiniz yenisi çıkabilir ....
aslında bunu oyuna yeni başlıyacaklar veya başlamak isteyenler kendileri yapabilirler data editörden
ole de kotü olur ya editor filanOriginally Posted by tolgahan132t
Link Kaldırılmıştır...
link falan kaldırılmadı arkadaş şey galiba da
Originally Posted by oğuz aga
Arkadaşım ne demek istediğini biraz daha açar mısın??
ne biilliiim kafasına göre takılıo link kaldırıldı dio link falan kaldırılmamış
( peker 553 için sölüorum ))
Originally Posted by oğuz aga
eueheehO linki ben kaldırdım çünkü içerisinde başka bir Fm sitesinin linki vardı...Ben de bana diyorsun sanmıştım
![]()