Merhaba, forumunuzu yaklaşık 6 aydır takip ediyorum ve başarılı buluyorum ama hiç mesaj yazmadım. İlk mesaj buraya nasip oldu![]()
Benim bu başlığa bakma amacım oyunda kullanabileceğim değişik fikirler toplamaktı. Başlığa yazılan tüm yorumları ve diğer versiyonlarla ilgili yorumları da okudum. Sonuçta bu forumdan bu zamana kadar edindiğim bilgileri daha da pekiştirdim. Ben cm 3'ten beri cm ve fm serisini oynadım ve kendimce başarılar elde ettim. Oyunun en zevkli kısmının takıma bir taktik oluşturma ve sonrasında oyuncu transfer etme olduğunu düşünürüm. Sonrasındaki uzun sezon bazen beni sıkarNeyse..
peluk bu forumda başı çeken belli başlı üstadlardan biri. Total Dominasyon taktiği benim de bugüne kadar öğrendiğim püf noktalarıyla yaptığım kendi taktiğimle örtüşürüyor. Şu kesinki bu oyunda da 4-4-2 ve varyasyonları doğru kullanıldığında çok başarılı oluyor. Özellikle target striker doğru ve efektif kullanılırsa başarı kesin gibidir. Birçoğumuz bunun böyle olduğunu biliyoruz. Benim kendi taktiğimdeki gibi şüphesizki Total Dominasyon taktiği de başarılı olacaktır. Çünkü oyunun istediğini oyuna veren bir taktik tarzıdır bence.
Sonuç olarak günümüz futbolunda pivot forvetlerin sayısı gittikçe azalmaktadır. Artık yeni forvet stili neredeyse her türlü meziyete sahip şekildedir. Az da olsa hala ekol olarak pivot forvet kullanan taktikler görebiliriz. Benim kafamı karıştıran gerçek futbola en yakın simülasyon oyunu olan fm de bu taktiğin neden bu kadar başarılı olduğudur. Bu konu altında cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca Artem Milevskiy veya Asamoah Gyan target man olarak sizce başarılı olabilir mi?

Neyse..
Alıntılı Yanıtla