Ve İşte maclari veriyorum. Hazirlik maclarindan screenshot lar cekip vermiyorum. Yerel takımlarla yaptım hepsini kazandim. En ciddi hazirlik macinda ise M.City'yi 1-0 maglup ettim.
Veee İlk Lig macim . Rakip Sheffield United. Ligin ilk maclari herzaman zorlu gecer. Nitekim bu macta öyle oldu. Ama Takimim maci 2-1 galibiyetle almayi bildi. Bu da Screenshot --->>
İkinci macta rakip cok daha güclüydü. Manchester United. Tüm medya bu macta Tottenham'in ne yapacagini merak ediyordu. Bana sorulan sorularda Hedefimin ne oldugu soruluyordu. Ben ise Korkmadan Galibiyet için savasacagimizi Söylüyordum. Oyuncularim da buna inaniyordu. Evet Galibiyet olabilirdi . Ama Macin Henuz 3. dakikasinda Bir durantop organizasyonunda Manchester Ferdinand ile öne gecti. İlk yari da bu golden baska herhangi bir kaydadeger pozisyon iki takimda üretemedi. Devre arasinda oyuncularima bu maci alabileecegimizi onlara güvendigimi belirttim. Nitekim de öyle oldu. Henüz daha santra yapildi . Defoe Zokora ya, zokora Babele, Babel de Topu Berbatova indirip 3 pasta golu bulduk. Bu oyuncularima müthiş moral getirdi. Bu dakikadan sonra oyunda Akin akin Tottenham Ataklari vardi ama bir türlü aradigimiz golu bulamadik. Ve yine 90+3 te Park Ji Sung ceza sahasina inen topta golu atti ve 2-1 maglup olduk. Ama 2. yaridaki oyun beni cok umutlandirdi. Bu takim bu sezon cok is yapacak. İste mactan Screenshotlar--->>>
Bu da macin verileri --->>>
Lige Böyle bir giris yaptik. Birazdan Blackburn, Chelsea, Everton Maclari ve sonuclari eklenecek...
Bizden Ayrilmayin

Alıntılı Yanıtla