Dostum bunu bende biliyorumBerbatov da süper.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee Evet Ligin 3. Haftasinda Karsilastigim Blackburn Rowers'ı 2-0 Rahat bir oyunla Gectim. Macta üstün olan taraf bizdik ilk yaridaki gollerle işi bitirdik
Oyuncu Puanlari --->>>
Bu mactan sonra Everton Maci oynamamiz gerekirken . UEFA da 1.tur ilk rakibimiz İspanyol Osasuna oluyor. GÜclü ve zorlu bir rakip . İlk Mac İspanya da. Ayrica UEFA Listesine Takimin en önemli isimlerinden olan RYAN BABEL eklenemiyordu isimiz gercekten de zordu !!
Ama oyuncularim üstün oynadiklari macta 1-0 galip gelmesini biliyorlar. Birde penalti kacirip sayisiz gol pozisyonu olan macta 1-0 galibiyetle ayrilip rövans için Kendi sahamizda oynayacagimiz macta avantaji yakaliyoruz.
Bu mactan sonra bir ispanyol muhabir:
"Hakemin gol olan pozisyonda vermis oldugu penalti karari sizce dogru muydu ?!! Rövans maci için neler düsünüyorsunuz ??"
"Benim gördügüm kadariyla Delporte Berbatov un üzerine yüklendi ve onun düsmesine sebebiyet verdi . Bu da penalti kararinin verilmesi gerekiyordu nitekim de öyle oldu. Rövans macina her ne kadar avantajlı bir skorla ayrilmis olsak da en iyi bir bicimde hazirlanacagiz . Tesekkurler !!!"
Ligin 4. Haftasinda Zorlu gececegiini düsündügümüz Everton la oynayacaktik. Oyuncularimda Osasuna macinin yorgunlugu yoktu sanki. Hepsi Oynamak istiyordu . Bende öyle yaptim . Ve oyuncularim müthis bir galibiyetle Evertonu adeta sahadan sildiler. 3-0 gibi net bir skorla galip gelmesini bildik. Dmitar Berbatov da cikisini sürdürdü medya da ona övgüler yagdirdi. Defoe nin golu de görülmeye degerdi.
Böylece Ligde 4 macta 3 Galibiyet, 1 maglubiyet ile iyi bir baslangic ile merhaba dedik . UEFA da da eslestigimiz Osasuna deplasmanindan galip ayrilip rövans için İyi bir avantaj yakalamis olduk.
Ligin Puan durumunun Screenshotunu almayi unuttum o da yarina kaldi . Yorumlarinizi bekliyorum.

Berbatov da süper.
Alıntılı Yanıtla