Eğer Yardımım Dokunacaksa Bende Yardımcı OlurumBide Bi Önerim Olacak Lütfen Lincoln,Arda,Tuncay,Semih,Serdar(FB),Volkan Yaman,Beşiktaş'tan Futbolcular,Trabzon'daki Yıldız Futbolcuların Özelliklerini Ve Oyundaki Oynamalarına Dikkat Edin!!!Oyun Bence Dahada Süper Olacaktır Bi Update İndirdim Başka Siteden Gerçekten Çok Kötü Böyle Update Çıktıgı Sürece Ben Kendi Adıma Oyundan Soguyorum Bence Herkezde Sogur Cünkü Tuncay'ın Profili Cok Kötüydü Aynı Sekilde Lincoln'nünde Gökdeniz,Serdar Vs. Bunlarıda Çok Kötü Yapmıslardı Sizden Gerçekten İyi Bi Yama Bekliyoruz Acele Olmasada Önemli Degil Önemli Olan Hatasız Ve En İyisi Olmak Onun İçin Bence Diğer Aya Kadar Beklemeli Ve Ayın Başında Süper Bi Updateyle Giriş Yapmalıyız Ve Fm 2008 Çıkana Kadar Sıkmadan Oynacagımız Bi Update Cıkarmalıyız Bunun İcin Hepimiz Anlayıslı Ve Yardımcı Olmalıyız!!!Uzun Oldu Ama Düsüncelerimi Soyledim Simdiden Emegi Gecen Herkeze Cok Tesekkürler
![]()

Bide Bi Önerim Olacak Lütfen Lincoln,Arda,Tuncay,Semih,Serdar(FB),Volkan Yaman,Beşiktaş'tan Futbolcular,Trabzon'daki Yıldız Futbolcuların Özelliklerini Ve Oyundaki Oynamalarına Dikkat Edin!!!Oyun Bence Dahada Süper Olacaktır Bi Update İndirdim Başka Siteden Gerçekten Çok Kötü Böyle Update Çıktıgı Sürece Ben Kendi Adıma Oyundan Soguyorum Bence Herkezde Sogur Cünkü Tuncay'ın Profili Cok Kötüydü Aynı Sekilde Lincoln'nünde Gökdeniz,Serdar Vs. Bunlarıda Çok Kötü Yapmıslardı Sizden Gerçekten İyi Bi Yama Bekliyoruz Acele Olmasada Önemli Degil Önemli Olan Hatasız Ve En İyisi Olmak Onun İçin Bence Diğer Aya Kadar Beklemeli Ve Ayın Başında Süper Bi Updateyle Giriş Yapmalıyız Ve Fm 2008 Çıkana Kadar Sıkmadan Oynacagımız Bi Update Cıkarmalıyız Bunun İcin Hepimiz Anlayıslı Ve Yardımcı Olmalıyız!!!Uzun Oldu Ama Düsüncelerimi Soyledim Simdiden Emegi Gecen Herkeze Cok Tesekkürler
Alıntılı Yanıtla