UEFA Kupasi'nda Rakiplerim:

Leverkusen
Litex
Basel
L.Moskova

Ligde 8.Haftadaki Rakibim Reading di. Rahat ve net bir galibiyetle 3 puani aldim.

UEFA grup ilk macindaki rakibim Lokomativ Moskova deplasmaniydi. 1-0 öne gecmeme ragmen 1-1 yaptilar. Daha Sonra Zokora nin kırmızı kartına kadar hic pozisyon üretememelerine ragmen kırmızı karttan sonra usutunlugu ele alip 90 da Loskov un penalti golune engel olamadik ... 2-1...

Ligin 9. haftasinda Rakip Middlesbrough du. Konuk ettigimiz rakibimizi 2-1 ile evine eli bos gondermesini bildik. ... Yeni transfer Hoyte 30 metreden harika bir golle Tottenham formasiyla ilk golune imza atti.

Simdiki Rakip ise Leeds United di. Carling cup macinda Yedek agirlikli bir kadro sahaya sürdüm . As oyunculari dinlendirdim. Sakatliktan yeni kurtulan yıldızımız Defoe Golle dönüs yapti. 2-1 galip gelip turu gecmeyi bildik...

Ligin 10. haftasinda Rakip West Ham deplasmaniydi. 1-0 geriye düstügümüz macta Sakatliktan kurtulan yıldızımız Defoe Gollerine devam etti ama anca 1-1 Beraberlik alabildik..

UEFA da 2.macimda Konugum Leverkusen di. İlk maci kaybettigimiz için bunu mutlaka kazanmamiz lazimdi. Bunun bilincinde olan oyuncularim Leverkuseni sahadan adeta sildiler . 4-0 Defoe Gollere devam dedi ..

Ligde 11. hafta macinda Rakip M.City idi. Cekismeli gecen macta Gol orucunu bozan Berbatovun goluyle Galip gelmeyi bildik... 1-0

Bu sonuclardan sonra olusan Puan Durumu:

Böylelikle 11 hafta sonunda 1 puan farkla Lider Chelsea nin takipcisiyim. Hedefim ilk 4 icerisinde yer bulabilmek. Ama Suan Liderligi kovaliyorum ne dersiniz yoksa Sampiyonluk mu

UEFA da hedefimiz Ceyrek finalden asagisini kendimizce basarisizlik olarak görüyoruz ( Adnan Polat ) Evet hedef bu..

Arkadaslar Yorumlarinizi Eksik etmeyiniz lütfen. İlham kaynagim sizlersiniz. Destek !!!!