Napoli'deyken sakatlandı oynatamadım, sonra ben gittim. İçimde kalmasın diye.
Serhat sen de bu konuda espri yapmazsan sevinirim.![]()
Napoli'deyken sakatlandı oynatamadım, sonra ben gittim. İçimde kalmasın diye.
Serhat sen de bu konuda espri yapmazsan sevinirim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kaka' Ada'da...Scott Ward çok iyi bir oyuncuya benziyor Abi..
transferler muthis alejandro gomes i her oyunumda 18 yasındayken alıyorum 250k ya cok degerleniyor yeni sezonda basarılar bu arada kadro cok sismis 11 futbolcuya yol gozuktu galiba![]()
Evet, bakalım hep Chelsea'ya giderdi benim oyunlarımda. Şimdi ne yapacak?
Bedavaya aldığım oyunculardan bazılarını satıp ekonomiyi düzelyeceğim. Maçlar başlasın 25 kişi idealdir kadro için ayarlayacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İlk hazırlık maçımızı Artmedia ile yaptık. 6-1’lik galibiyet güzel olsa da beni kadro oluşturmakta bayağı zorlayacak.
Inter Toto kupası 3. tur ilk maçında Chornomorest takımını evimizde 3-0’la geçtik. Bu sezon ilk 11’de düşünmediğim Belluschi’nin performansı beni tekrar onu kullanmam gerek diye düşünmeye sevketti.
2. hazırlık maçımızda Avrupa maçında oynamayan oyunculara da şans verdim. Belluschi kampın yıldızı olduğunu tekrar gösterdi.
Deplasmanda da galip gelerek UEFA Kupasına kaldık.
Son hazırlık karşılaşmamızda da 6-0 galip geldik. Tüm oyuncuların yüksek performans göstermesi beni sevindirdi.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Uefa'da başarılar Serkan ABİ....
Yeni sezonda;
B A Ş A R I L A R . . .
UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu 1. Maçı
APOEL takımını adeta sahadan sildik. Bu kadar farklı bir skoru beklemiyordum. Bu kariyerimde aldığım en farklı skor oldu. Dabson’u 4. golü attığında nazara gelmesin diye çıkarttım. Sonrasında sakatlık olmasın diye Elano’yu da oyundan aldım.
Yeni transferlerin çoğu avrupaya gönderdiğimiz listede olmadığı için oynayamadı. Onların da eklenmesiyle daha iyi olacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Ne biçim bir skorrrrrrrrr !!!!!![]()
9 tane atılır mı Serkan abi![]()
1000. msj benden olsunnnnn.![]()
APOEL galibiyeti harika..lige zor bi maçla başlamışsın skora fazla takılmamalı
ManU yla baslaman kotu olmus ama zaten bu bir klasıktır ilk haftalardaki kayıplar düzelir 2-3 haftaya.onemli olan bu 2-3 haftayı en az kayıpla atlatmak
Mağlubiyet normaldir...
Serkan abi rakiplerine acı![]()
Uefa galibiyeti çok güzel....
Lige kötü başlamışsın ama rakip Manchester,sen daha ne galibiyetler alıcan kim bilir![]()
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci Maçı
Deplasmanda da 2-0 kazanarak toplamda 11-0’la turu atlayan taraf olduk. İlk turda rakibimiz Almanya’dan Frankfurt.
Premiership 2. Hafta
Yine bir deplasman maçı, maça kötü başladık. 5-0 olduktan sonra 2 gol atabildik. 10 kişi kalmasak düşük de bir ihtimal olsa beraberliği sağlayabilirdik ama olmadı ve ligde 2. maçımızdan da mağlubiyetle ayrıldık.
"YÜCE ATATÜRK"
ligde galibiyet alamadın ama uefa'da çoşuyosun...
zor olmuş ama güzel galibiyet....
güzel kariyer takipçinim
Chelsea'yi devirmek güzel iş.Tebrikler...![]()
Premiership 4. Hafta
Üstün götürdüğümüz maçta 1 penaltı kaçırıp, kendi kalemize de 1 gol attık. Bu maçta ne yapılması gerekiyorsa rakibe bırakmadan kendimiz yaptık.
UEFA Kupası 1. Tur İlk Maçı
Elano’nun 2 golüyle durumu 2-0 yaptık. Son dakika penaltıdan golü yesek de deplasmanda kazanmak tur için bizi avantajlı kıldı.
Premiership 5. Hafta
Biraz rahatlık vardı takımda, kaybetmememiz gereken bir maçı kaybettik. Elano yine boş geçmedi.
Premiership 6. Hafta
Evimizde oynadığımız maçta oyun olarak etkili olamasak da skor gayet iyiydi. Alano boş mu geçecek derken 90. dakikada golünü attı yine.
UEFA Kupası İlk Tur 2. Maçı
Şu ana kadar avrupada 5 maçta 6 gol atıp 3 asist yapan Dabson’un 2 golüyle zorlanmadan Frankfurt’u geçtik.
İyi de bir grup geldi diye düşünüyorum. Zorlanabiliriz ama bu gruptan çıkarız.
"YÜCE ATATÜRK"
Kolay grup...
en kötü ihtimal 3. çıkarsın.
Grup kolay.Lider çıkarsın![]()
Grup normal.Çıkarsın..
Premiership 7. Hafta
UEFA Kupası’nda gruplara kalmanın verdiği moralle çıktığımız Southend deplasmanında galibiyete duraklama dakikalarında Belluschi’nin attığı golle ulaştık. 33 yaşında olmasına rağmen muhteşem bir performans sergileyen Elano bu maçta da ağları havalandırdı.
Premiership 8. Hafta
Evimizde Wigan’a acımadık. Kalecimizin etkili Wigan ataklarında başarılı olması ve forvetlerimizin girdiğimiz pozisyonları affetmemesi nedeniyle farklı bir galibiyet aldık.
Premiership 9. Hafta
Everton deplasmanında yenik duruma düşsek de İtalyan forvet Moniero’nun 2 golüyle maçı kazanmasını bildik. İyi bir seri yakaladık, üst sıralara tırmanıyoruz.
Premiership 10. Hafta
Galibiyet serimiz buraya kadarmış. Moniero golü bize 1 puanı getirdi. Kazanabilirdik ama olmadı. Bunu bir uyarı olarak alıyoruz ve fazla havalanmadan daha sıkı çalışmaya devam ediyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"