UCL 3. Raund 2. Leg
Grafite bizi galibiyete taşıdı çok kolay oldu bizim için şimdi ise tek umudum gruplarda dişimize göre rakip çıkması
.
.
.
Evet gruplar belli oldu 2. seribaşı olduğumuz kurada grup H de çıktık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hollanda Ligi 2. Hafta
favori çıktığım maçta 3-1 gibi net bir skorla kendi evimizde ezik adeta
ŞOK ŞOK ŞOK !!! Hollanda Ligi Ajax'ın yaptığı transferler ile çalkalanıyor
M.Kaçar transfer dosyasının kapandığını söylemişti ama süprizler patladı
Mikel Arteta Ajax Takımı için 3 yıllık imza attı. Arteta'nın yaptığı açıklamda
'' Everton takımında mutlu değildim eeverton yönetimi teklif belkiyodu ilk gelen teklifi kabul etti yönetim bende Ajaxâ geldiğim için çok mutluyum'' dedi
Edgar Barreto Ajax'ta
Edgar Barreto 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
Aleksandar Rankovic'de Ajax'ta
Rankovic 4 yıllık sözleşmeye imza attı
.
.
.
[SIZE=2]Evet iyi bi transfer döneminden sonra geçelim maçlara
Hollanda Ligi 3. Hafta
ilk dakikada grafitenin hatalı pas sonucu ilk golü yedik ama sonra grafite işi düzeltti 3 puan yine bizimdi![]()
Hollanda Ligi 4. Hafta
kendi evimde oynanan bir maçtı ama zordu ilk golü firikikden yedik ama sonra dağılmadık 1 tane atınca gerisi geldi zaten
UCL Grup Stage 1. Maç
italya cehennemi san siroda zor bi galibiyet aldık ama ii oldu![]()
Hollanda Ligi 5. Hafta
milan deplasmanından sonra de kuip stadına yorgun çıkan takımım zor bir galibiyet aldı gülen taraf biz olduk sakat olan grafiteyi çok aradık
Hollanda Kupası 2. Round
kazandık ama kırmızı kartlı bi oyuncum ve sakat bir arteta var çok hüzünlüyüm
UCL Grup Stage 2. Maç
maça kafamda 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile çıktm ama o 1 oldu sana 5 süper bi sonuçtu
Hollanda Ligi 6. Hafta
ilk golü biz yedik ilk yarı rakip süperdi ama ikinci yarı işler terse döndü ve 3 puanı alan taraftım
Hollanda Ligi 7. Hafta
ilk 2 golü biz bulduk ilk yarı süperdik ama ikinci yarı oyundan düşdük ve bunu cezası beraberlik oldu
Hollanda Ligi 8. Hafta
az kala berabere kalıyodokki barreto 2. golünüde attı ama davids cezalı 3 puan bizim
UCL Grup Stage 3. Maç
müthiş bir maçtı![]()
beyler yorum lütfen yorum yazalım bakıp geçmeyelim ben emek veriyorum buraya bir yorumu çok göreyin

Alıntılı Yanıtla