Sayfa 16 / 367 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Kayıtlar gerçek bilgiler, Klüb Başkanı Başbakan bile olsa cezayı gerektirir... Heleki medyaya sızmışsa...

Milan o kadar dokunulmaz olsaydı sürekli Şampiyon olurdu... Hukuk kesin bilgilerine bakar telefon kayıtları yeterli o yüzden Milan ceza aldı... Ama Inter gidip bunlarıda ben yaptım demez.. Ben sana bunu diyorum... Inter şike yapmıyor dedin bende yapıyor bence dedim... Burada olayı sonlandıralım... Çünkü bu konu uzarsa aynı şekilde dvm eder...

Ayrıca yukardaki suçu gördük yani savundun gibi bir takım değilmiş...

İddia atılmıyor bak gerçek ama sen halen gerçek haberi bile bir kılıf buluyosun savurmak için...

Ayrıca biz yormuyoruz bak sen yorulmuşsun hafiften sinirlenmişsinde sertleşiyosun hafiften... Biz yönetici değiliz ama sen galiba Moratti nin bir yerden faydasını görmüş gibisin...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Niye

ilk değil,muhtemelen son olmayacak.İtiraf etmem gereken birşey var inter bu sene işi ilerletmiş.Geçen sezon Roma'dan 6 gol yemişlerdi bu sezon 1 tane yediler.Chivu'yu almışlardı ondan fark etmiş olabilir.Roma'da geçen hafta Juventus'tan 5 gol yemişti şimdi moral buldu.
    evet inter bu maçtan moralli döndü bu maçtan sonra baslarlar birbirlerinin arkasından laf etmeye futbolcular birbiri ile bütünleşme sağlamamış bir takım maçlardan önce bir futbolcu diğerine laf atıyor maçta da birbirlerinin yüzüne bakıyor inter'in politika bu saygı duyuyorum ayrıca chivu yu kutlamak lazım o olmasa .....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Vieira da Materazzi kadar olmasa da cirkef bi futbolcudur ama hiç bi zaman Materazzi'nin yaptıgını yapmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Vieira çok mu sevildiğini zannediyor?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eski bir haber ama gecen sene kiralık oynayan kaka'nın kardesi bu sene takım kadrosunda yer alacak...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bende size inanamıyorum . Yahu nerden biliyosunuz şike yaptığını . Herşey bu kadar basitmi bu ülkede milan gibi bir kulüp ceza alabliyosa inter'de alır .
    Yahu siz kendinizi ne sanıyosunuz .
    NE bu şimdi şakamı? ortalığı karıştırmak için mesaj yazma konuyla ilgili mesaj yazıyoruz burada geyik muhabbeti yapmıyoruz.
    Ortalığı karıştıran burada sen oluyorsun siz kim oluyorsunuz diyerek,seviye korunduğu sürece tartışmakta sorun yok.

shevchenko ile kan davası olduğuna inanıyorum .....

Del Piero_10 Misafir

Şunu hatırlatıyorum.

Kişisel olarak atışmak yasaktır.

En önemlisi bu sitede siyaset yapmak yasaktır.Bir takımın ideolojik görüşünü afişe ederek dolaylı yoldanda siyaset yapmak yasaktır.

Bende nefret ediyorum Materazzi'den hatta Di Canio ve Peruzzi den de nefret ederim bunlarda ırkçı futbolculardır.
    Düsüncelerimi aynen buraya yansitmissin M@rmel@t

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lazio iyi futbolcular veriyor Dünya futboluna.Ancak siyaset ve toplumsal olaylar devreye girince konu farklı boyuta giriyor..

O yüzden tarafsızım diyebilirim..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Matterazzi'de Vieira'ya bayılıyordur sanki.

İkiside kendi kulvarlarında nefret edilebilecek futbolcular.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Matterazzi'de Vieira'ya bayılıyordur sanki.

İkiside kendi kulvarlarında nefret edilebilecek futbolcular.
    Olay kesinlikle budur..

Klasik bir Inter görüntüsü.Takım olamıyorlar.Birbirlerini çekemiyorlar zaten ikiside ahlak açısından sınıfta kalan futbolcular.Bunlara 2-3 sene önce olsaydı Mihajlovic ,Di Canio,Peruzzi şimdi ise Milan Baros,Alex(Chelsea),Edgar Davids i katabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende nefret ediyorum Materazzi'den.Çok itici bir tip.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Roma'nın Inter'i yenmesi artık normal zate.Her maçı Roma alıyor insan bıkar biraz yahu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Arkadaşlar, dün yoktum o yüzden haberi yayınlayamadım. İlgili haber;

İtalya Super Cup'ta Inter Milan'ı 1-0 yenen AS Roma kupanın sahibi oldu. Francesco Totti'nin Nicolas Burdisso tarafından düşürülmesinin arıdından kazanılan penaltıyı gole çeviren Rossi, karşılaşmanın tek golünü bitime 5 dakika kala kaydetti.

Inter karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Ludovic Giuly ile çok net bir golden yararlanamazken, Douglas Maicon'un cezalı olduğu karşılaşmada Inter bir sürpriz yaparak, Adriano'yu kadroya almadı.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Zidan'a yapılan o kötü şeyeden sonra zaten Materazzi adında ki şahıı kim sevebilir ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Zidan'a yapılan o kötü şeyeden sonra zaten Materazzi adında ki şahıı kim sevebilir ki ?
    Şahsen ben o olaydan öncede kıl kapardım Materazzi'den.Dedim yaa çok itici bir tip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin olsun Materazzi de ondan nefret ediyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    ....Ben

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

adam harbi shevchenkoyu darmaduman etmis en cok... sakatlanmaktan kurtulmus chelsea ye giderek...

ben shevshenko'nun yerinde olsam cezaya falan aldırmam dalarım anında.Zaten o kadar paraları var.Gerçekten bende sevmiyorum o adamı
    Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.

bu adamdn nefret edıorum yaa

Nesil
    2007
    Yer
    34

MOLTEBregado açıklama yaptı : ''ikisindende nefret ediyorum''
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şahsen ben o olaydan öncede kıl kapardım Materazzi'den.Dedim yaa çok itici bir tip.

Bende ...

Materazzi'den kim nefret etmiyor ki?

Inter'deki klasik durum, bu olay başka takımlarda da var ama daha çok Inter'de oluyor. İki takım arkadaşı birbirinden nefret ediyor. Inter yönetimi akıllı olup da ikisini de takımdan gönderse, bu tip olayların önüne geçer ama yapmıyorlar.

MAterazzi'nin sahada Futbol oynadığı yok ki. Sadece Fantastik hareketler yapıp rakiplerini sakatlamaya çalışıyor...

Adice yaptığı fauller seyir zevkini bozuyor.
    Vieira gibi ben de nefret ediyorum!..

[YOUTUBE]VjGNGT_-B34[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Materazzi'den hep nefret ettim.Bir gün birisi Zidane'dan daha kötü girişicek fena olucak.İnsanlığından hep şüphe etmişimdir onun...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Klasik bir Inter görüntüsü.Takım olamıyorlar.Birbirlerini çekemiyorlar zaten ikiside ahlak açısından sınıfta kalan futbolcular.Bunlara 2-3 sene önce olsaydı Mihajlovic ,Di Canio,Peruzzi şimdi ise Milan Baros,Alex(Chelsea),Edgar Davids i katabilirsiniz
    Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
    Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
    Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
    Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
    Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.
    sana katılıyorum kişiliği hakkında bişiy diyemem ama Gerrard ve Vieira dünyanın en iyi liberoları bencede
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Sayfa 16 / 367 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Mesaj Yetkileri