Arkadaşlar,

Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var ve belki geç bile kaldım. Burası benim gordugum en sağlam Galasaray taraftarlarının bulustugu en sağlam taraftar sitelerinden birisi. Burası çok kuvvetli ve bazılarımızın iyi kotu kluple bazı bağlantıları var. Bu kadar kuvvetli bir forumun katılımcılarından birisi olarak takımımıza karsı yapılan cok buyuk ve planlı bir yanlışı konusmak ıstıyorum.

Hepimizi biliyoruzkı medyanın gucu, medyanın uyutma taktıklerı ve medyaın okuyucuyu ve izleyiciyi istediği yere yonlendırme gucu cok fazla.

Yıılardır takımın yasadıgı sorunlar, habercilik hakkı adı altında oldugundan 5kat fazla ve de yanlış bir bicimde medyada yer buluyor. Bazı eski yoneticiler, hatta içimizde ki şimdiki hainler ve tabiki diger 2 buyuk İstanbul takımının medyadaki yakınları Galatasarayı kotulemek, tartaftrda umutsuzluk yaratmak için her imkanı kullanıyor.

ARKADAŞLAR !!!! AYAGA KALKIN!!! GOZUNUZU ACIN !!!!

Zamanında Hıncal Ulc'un 4 sene ust uste şampiyon oldugumuz donemde gundeme getirdiği Kutsal İttifak tekrar iş başında. Herkez ne cabuk unuttu 1 ay önce sayfalarda, tv de Galatasary'ın yaptıgı buyuk atılımdan, yapılan inanılmaz transferlerden, finansal problerin azalmasından bahsederken, aniden butun takım, yonetim tu-kaka oldu. 1 tane olumlu baer yok artık medyada arkdaslar !!!! Uyutulmaya çalısıoruz !!! Takıma sahip çıkalım !!!!

Farkındamısınz ? Medya son donemde 3 konuya odaklandı konu GS olunca ;

1) Henüz yapılamayan transfer

2) Lincolun sakatlığı

3) Ve yeni-yeniden : Finansal problemler.

Baska bi takım olsa : yoneticlr çok çalısıo, en ıyısını alcaklar die yazarlar. Pozitif bakar, olumlu olurlar. Lincol ilk basta dizinden sakttı, sonra istikrarsızdı, şimdi asıl sakatlık aslında arka adeleymiş. Kalli bavulalrını hazırlamış. Umıt Karan la Kallinin arası açılmıs. Parasını lamayan futbolcular ayrılmak için Tomas'dan yardım ısteyıp bizi Rubin'e aldır dıomus

* Baktılar GS şaka gibi transferlker yaptı. Baktılar ön liberoya İsveç'in kaptani, oyun kurucuya aşağıdaki "maç sayısından belli olan muzmin sakat ve istikrarsız" Lincoln alındı. Sol bek'e Volkan, kaleye Orkun, 2 Alman Ümit milli oyuncu Türk. Cezayiri'in stoperi, Servet ve bide forvet gelio. Ve takım para harcadı ve alcıaklar odendı ve kurt bi Kai geldi. Baktılar Adnan'lar işe el atdı....

Bundesliga kariyeri
Sezon Takım Maç Gol
2001-2002 Kaiserslautern 27
2002-2003 Kaiserslautern 20
2003-2004 Kaiserslautern 6
2004-2005 Schalke 31
2005-2006 Schalke 29
2006-2007 Schalke 23

*İşte sert Alman liginin muzmın sakat ve istikrarsız oyuncusu Lincoln'un oyandıgı mac adedi !!!

Şimdi elinizi yureyınız koyun ve soyleyın:

Bu transfer sezonunda yapılan transferleri, bir tane aacagı olmayan futlbolcusu, kurt bir hocası, muhtemel bir forvet transferi, futbola bakan iki kurt yoneticisii muhtemel bir stad inşası, yepyeni bi sistemi olan takımöın adı Galatasaray değilde baska bişi olsaydı, sizce medyanın "bazı" kısımları su son 3 hafta da oldugu gıbımı yazardı ?

Arkadaslar, uyutulmaya calısılıyoruz. Yalan ve yanlış haberlerle bizlerin gözunde takım kotulenmye calısılıyor. Lutfen bu oyuna gelmeyin.

Daha 2 gun once, FOX Tv'de Altan Tanrıkulu dıoki, haberim sağlam Kalli isyan etmiş, parasını alamamış, Adnan Sezgin baglanıp diorki, elimde belge var !!! Yarın gelsin muabirin sabah, hemen göstereyim, yok bole bişli dio, Altan hala ben haberimin arkasındayım dıor !!!! BOYLE BİSİ VARMI ?

Keşke adminler bu yazıyı her GS'lin gorebilceği bir yere koysa, keşke uyesi olmadıgım di,ger forumlarda bu ayzıyı koyabilsem. Belki, bazıu GS'li arkadslar bana bu kondua yardımcı olur !!!

Sürekli negatif, planlı ve yanlı haberlerle, Galatasarayın havası sondurulmeye calısılıyor,, hayatıdaı cok buyuk anlamı olan GALATASARAY için bir taraftar olarak size YALVARIYORUM, bu buyuk oyuna ve kutsal ititfakın cabalarına kanmayın, aydınlık olun !!!