Ben Beşiktaş hakkında yazmak istiyorum. Bunlar benim kişisel fikirlerim, lütfen kendi takımını kollamışsın tarzında mesajlar atmayın.

Batuhan Karadeniz: PA'sı artırılmalı. 2007de fazla random özelliği vardı. Finishingi düşüktü. Bazen finishing 10, long throwing 20 gibi değerler çıkıyordu. Aslında bütün oyuncularda bu random değerleri düzeltmek gerekli bence.

Bobo: Kesinlikle artmalı. Türkiye'de oynayan en iyi bir kaç forvet oyuncusundan biri, belki en iyisi.

Serdar Özkan: Serdar Özkan'dan ben patlama bekliyorum açıkçası. FM2007'de kötüydü. Rasgeldiğinde televizyonda izlemiştim geçen sene maçlarını ve mükemmel bir tekniği vardı. Bu sene de izlediğim bir kaç maçta ilk 11'de olmayı hakettiğini gösterdi bence. Serdar çok yönlü bir oyuncu, Tuncay gibi hücumda her yerde oynayabilir. Bence AML, MC (15) - AMC, AMR, MR (20) şeklinde olmalı pozisyonu.

Serdar Kurtuluş: 2007'de iyiydi ama ben yinede biraz daha artırılmasını bekliyorum. PA 160 olabilir mesela, tackling'i ve flair ve technique özellikleri artabilir. Çünkü defans becerilerinin yanında oldukça da teknik bir oyuncu.

Hakan Arıkan: Biraz artırılabilir. Gözlemlediğim kadarıyla handling'i özellikle iyi olan bir kaleci.

Aydın Karabulut: Aydın da gelecek vadeden bir futbolcu. Artırılabilir.