Sayfa 18 / 367 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence gereksiz bi transfer ama saygı duymak lazım hayırlısı olsun ne kadar defansif orta saha anlamında acıgımız olmasa da emerson iyi bir futbolcu işe yarıyabilir diye dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yedek kalır büyük ihtimal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene Madrid'deki taraftar protestosundan sonra Real'de kalması beklenemezdi zaten,Capello'da gitti üstelik.Hayırlı olsun Milan'a...

Emerson Milan'da
    AC Milan, Real Madrid'in 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Emerson'u renklerine bağladı.

Real Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Emerson, İtalya'yanın AC Milan takımına transfer oldu.

Real Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, AC Milan ile Emerson'un satışıyla ilgili her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, ünlü futbolcunun bonservis bedeli açıklanmadı.

Geçen yıl 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı, Juventus'tan Real Madrid'e giden 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 1 yıl aranın ardından yeniden İtalya'ya dönüş yaptı.

Emerson, Madrid takımına İtalyan teknik adam Fabio Capello'nun isteğiyle alınmış, ancak bu yıl Capello'nun görevine son verilmesi üzerine yeni teknik direktör Bern Schuster tarafından istenmeyen adam ilan edilmişti.

AVRUPA KARİYERİ
    Avrupa kariyerine 1997'de Bayer Leverkusen'de başlayan Emerson, 3 sezonun ardından İtalyan ekibi Roma'ya transfer oldu.

Roma'da 4 sezon geçiren Brezilyalı oyuncu, 2001'de lig şampiyonluğu yaşadı. Roma'da beraber çalıştığı eski teknik direktörü Capello'nu isteği üzerine Juventus'a transfer olan Emerson, Torino kulübünde 2 sezon geçirdi. Capello ile yeniden Real Madrid'de buluşan Emerson, bir sezon formasını giydiği başkent ekibinde La Liga şampiyonluğu yaşadı.

GENOVA MAÇI MİLANLI TARAFTARLARA KAPALI
    İtalya Serie A'da sezonun ilk haftasında yapılacak Genova-AC Milan maçına daha önce öldürülen bir Genova taraftarının intikamının alınabileceği korkusuyla Milanlı taraftarlar sokulmayacak.

Genova'da Luigi Ferraris Stadı'nda, bu hafta sonu oynanacak maça AC Milan taraftarlarının alınmayacağı açıklandı.

Genova İl Güvenlik Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 1995 yılında Luigi Ferraris Stadı çıkışında Vincenzo Spagnolo adlı bir Genovalı futbolseverin bıçaklanarak öldürülmesinin ardından, ilk kez karşı karşıya gelecek 2 takım taraftarlarının şiddet olaylarına karışacağı korkusuyla böyle bir karara varıldığı bildirildi.

1995 yılında Genova'nın ligden düşmesi üzerine 12 yıldır karşılaşmayan 2 takımın ilk kez bu hafta maç yapacak olması şehrin güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Şehirde bazı duvarlara intikam yemini içeren mesajlar ve çizimler yapılması da iki takım taraftarları arasındaki korkuyu artırıyor. Genova şehri komiseri Giuseppe Romano, ''Olayın üzerinden 12 yıl geçmesine karşın böyle bir kararı almak yenilgidir, ama ciddi anlamda tehdit içeren mesajlar alıyoruz'' dedi.

Uzun zamandır futbolda şiddetin ön planda olduğu İtalya'da, son olarak geçen yıl Katanya kentinde bir polis öldürülmüş, bunun üzerine de statların güvenliğiyle ilgili ülkede çok ciddi yasaklar getirilmişti.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin harika transfer olmuş bence ... milan için yaş sınırı sıkıntısı yok bunu sindirmiş bir klüp

6. Default

Muhtemelen bu sene icin Ancelotti'nin kafasinda, kucuk takimlara karsi yapilan maclar disinda, 4-3-2-1 var. Bu transfer bunu gosterdi.

italya zaten onun ikinci vatani gibi biseydi yuvasina dondu nihayet

materazzi cirkef bi oyuncu ama bi o kadar da professyonel orada ne derse desin zidane gibi bi futbolcunun o sekilde karsilik vermemesi gerekirdi bence hani deriz ya cikista gorusuruz ole bisey yapmasi gerekirdi ben sahsen okuldan filan atilmamak icin ole yapardimm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilebilecek bir oyuncu değilki zaten

Del Piero_10 Misafir

Materazzi'den nefret edenler,ondan kurtuldunuz.4 aylık bir sakatlık geçirmiş.

Ben yinede sahada rezil olmasını sakatlanmasına tercih ederdim.

İspanya La Liga'nın 2006-2007 sezonu şampiyonu Real Madrid'in başarılı oyuncusu Brezilyalı Cicinho, İtalya Serie A takımlarından Roma'ya transfer oldu.
    Real Madrid ve Roma kulüpleri Cicinho'nun transferi konusunda her konuda anlaşmaya varırken, İspanyol kulübü Cicinho'ya bugüne kadar ki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti ve bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diledi.

Bu transfer haberini Real Madrid kulübü resmi internet sitesinden bütün dünyaya duyurdu.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Materazzi'den nefret edenler,ondan kurtuldunuz.4 aylık bir sakatlık geçirmiş.

Ben yinede sahada rezil olmasını sakatlanmasına tercih ederdim.
    Katılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Sakatlanmasina üzüldüm onu sahada rakip oyuncularin bi yerlerini kirarken göremeyecegiz

ben materazziye değil de o hakemlere çok gıcık kaptım hiç kırmızı kart göstermemişler yani materazzi o kadar kötü faul yapabilir adamın ruhu böyle ama hakemlerin kesinlikle taviz vermemesi gerekirdi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

35 yaşından gün alan kasap materazzi sırf rakibe bir şeyler yapsın diye ilk 11 de oynatılıyor.samuel yedek tutuluyor.işte inter böyle bir takım

Nesil
    2006
    Yer
    -

Roma ilk 4'e girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

4 Ay sakatlanması güzel bir olay italya futbolu adına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiçte üzülmedim yaşıda geldi keşke futbolu bıraksa

Quote Originally Posted by lucho View Post
    35 yaşından gün alan kasap materazzi sırf rakibe bir şeyler yapsın diye ilk 11 de oynatılıyor.samuel yedek tutuluyor.işte inter böyle bir takım

Katılmıyorum.Sonuçta futbol tarzı sert olabilir ama defansif anlamda da kalitesini tartışmak yersiz.Defans babında çok iyi bir oyuncu, sertliğini bir kenara bırakırsak.Yani Inter'in oturup böyle komplo oluşturduğunu sanmıyorum, Materazzi'yi Materazzi olduğu için oynatıyorlardır

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by zionnais View Post

Katılmıyorum.Sonuçta futbol tarzı sert olabilir ama defansif anlamda da kalitesini tartışmak yersiz.Defans babında çok iyi bir oyuncu, sertliğini bir kenara bırakırsak.Yani Inter'in oturup böyle komplo oluşturduğunu sanmıyorum, Materazzi'yi Materazzi olduğu için oynatıyorlardır
    sana serie a da oynayan ve materazzi den daha iyi oynayan defans oyuncuları sayim istersen...materazzi normal bir oyuncu abartmak yersiz

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    sana serie a da oynayan ve materazzi den daha iyi oynayan defans oyuncuları sayim istersen...materazzi normal bir oyuncu abartmak yersiz

Serie A'yı seven ve takip eden biriyim, gerek yok.Materazzi -belki- normal bir oyuncu olabilir ama kariyeri var, ortada.Ve şu an sert futbolu ön plana çıkmasaydı, daha çok konuşulurdu ondan..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Açıkçası Materazzi'nin sakatlanmasına üzülmedim.Kim sakatladı Materazzi'yi?Gerçekten çok merak ettim.Bişeyler kafasına dank eder diyecem de pek artık bi geç olur...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sonuçta adam 35 yaşına gelmiş.artık ne kadar defansif işlevlerini yerine getirebilirki.ben olsam tartışmasız samuel i oynatırdım.samuel defansın kral adamlarındandır.interde harcanıyor ama.tabikide öyle oturup düşünüp komplo kurmazlar.ama materazzi bunları hep yapıyor.ayrıca rakibi de tahrik ediyor bkz. zidane,delvecchio(sampdoria) vs...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Açıkçası Materazzi'nin sakatlanmasına üzülmedim.Kim sakatladı Materazzi'yi?Gerçekten çok merak ettim.Artık bişeyler
    kafasına dank eder diyecem de artık pek bi geç olur...
    materazzi iyileşince onu sakatlayan topçunu hesabını görür merak etme..direk hastanelik..

Serie A'yı seven ve takip eden biriyim, gerek yok.Materazzi -belki- normal bir oyuncu olabilir ama kariyeri var, ortada.Ve şu an sert futbolu ön plana çıkmasaydı, daha çok konuşulurdu ondan..
    kasaplığını fazla göstermeseydi..materazzi nin m sini duyamazdık bence..sert oynaması milletin ilgisini çekti

Quote Originally Posted by lucho View Post
    sonuçta adam 35 yaşına gelmiş.artık ne kadar defansif işlevlerini yerine getirebilirki.ben olsam tartışmasız samuel i oynatırdım.samuel defansın kral adamlarındandır.interde harcanıyor ama.tabikide öyle oturup düşünüp komplo kurmazlar.ama materazzi bunları hep yapıyor.ayrıca rakibi de tahrik ediyor bkz. zidane,delvecchio(sampdoria) vs...
    Tahrik konusuna tabi ki birşey diyemem, herşeyortada.Yaş konusunda da bir yerde haklısın.Ama Türkiye'de de, diğer ülkelerde de böyle.Türkiye'de nasıl insanlar isimleri ile oynuyorsa, genç potansiyeller ilk 18'e giremiyorsa; Inter'de de Materazzi'ler oynuyor, Samuel'ler yedek bekliyor.Yani yeni oyun mantalitesi ne yazık ki böyle..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    kasaplığını fazla göstermeseydi..materazzi nin m sini duyamazdık bence..sert oynaması milletin ilgisini çekti
    Yıllar önce bu denli sert değildi ve sert futbolu konuşulmuyordu, futbolu konuşuluyordu.Son yıllarda ortaya çıktı ve Zidane olayı ile de dünyaya aksedildi.Materazzi'yi İtalya futboluyla tanıdı, kasaplığıyla ezberledi..

26. Default

Boru degil, Materazzi bu. Sasirmadim.

italyan futbolunda bayram günü.....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Şunu hatırlatıyorum.

Kişisel olarak atışmak yasaktır.

En önemlisi bu sitede siyaset yapmak yasaktır.Bir takımın ideolojik görüşünü afişe ederek dolaylı yoldanda siyaset yapmak yasaktır.
    Sanırım laf bana gelmiş.Mesajımda Forza Livorno dediğim için.Ayrıca mesajımda silinmiş.Bu ne saçma zihniyet böyle?

Ben sana Juventus'u niye tutuyorsun diyormuyum?Şikeci takım tutulurmu diyormuyum?

Livorno'yu ister siyasi görüşü için tutarım.İster başka birşey için.Sanane bundan.Takım tutarken sana mı sormayalım Del Piero_10?

Kimse hangi takımı tuttuğuma karışamaz.İster Livorno'yu tutarım,ister başka takımı.Bu kimseyi ilgilendirmez

Ayrıca mesajımda forza Livorno dediğim için Del Piero_10 mesajımı silmişti.Neden olarak siyasetmiş.Bak sen bu işe.Neyse Serkan devreye girmişti ve mesaj geri gelmişti.Ama şimdi bakıyorum mesaj tekrar silinmiş ve silen kişi laf sokmaya çalışmış.

İster ideolojik görüşü ister başka birşey.Millet nasıl Juveli veya başka takımlı olduğunu rahatlıkla söylüyorsa bende Livorno'yu desteklediğimi rahatlıkla söylerim.buna da kimse karışamaz

Del Piero_10 Misafir

Benim kimsenin tuttuğu takıma karışmadığımı bütün site biliyor.

Sen kullandığın avatar ile Livorno üzerinden siyaset yaptığını kanıtladın.

İstediğin takımı tutabilirsin ama dolaylı yada dolaysız yoldan bu sitede bir ideolojinin propagandasını yapamayacaksın bunu peşin peşin söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Aldiklari oyuncular vasat'in altinda. Kötü transferler yapti Roma.

Sayfa 18 / 367 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri