Aydin'in bu gecirdigi pubis rahatsizligi ve Turkiye liglerinde yapilan genel indirim nedeniyle CA'si bir miktar dusecek ancak potansiyel acisindan su anda bir sey kaybettigini dusunmuyorum. Bu sezon umarim daha cok izleme ve degerlendirme sansi buluruz.
Takima yeni katilan oyuncular, bir onceki kuluplerinin arastirmacilari tarafindan duzenleniyor ve bu nedenle benim pek fazla degisiklik yapma durumum yok cunku bu oyunculari daha yeni yeni izliyorum.ayrıca volkan yaman ve almancı gençler,(barış serkan),orkun,aykut,servet,özgürcan hakkında ne düşünüyorsunuz,ne gibi yükseltmeler-değişiklikler yapacaksınız.
Genel olarak degerlendirmem gerekirse bence Orkun cok iyi refleksleri olan, ceza sahasinda hizli cikislar yapabilen, ancak top tutma (bu yorum Bursa macindan dolayi yapilmiyor), hava hakimiyeti zayif olan bir oyuncu. Bence su anda Aykut'un kaleci teknigi, her ne kadar Orkun kadar iyi refleksleri olmasa da Orkun'dan daha iyi. Feldkamp'in yerinde olsam buyuk ihtimalle Aykut'u tercih ederdim ama tabii oldukca uzaktan bir bakis bu.
Servet oldukca gercekci yapilmisti 7.0.2 yamasinda ve buyuk bir degisiklik olacagini sanmiyorum.
Ozgurcan yine bir miktar Kayseri'de forma sansi bulan bir oyuncu. Fizigi iyi, teknigi de fena degil. Ancak bir forvet oyuncusu icin onemli olan hareketlilik ve onsezileri pek gelismemis durumda. Oyunu iyi okumadigi icin de pozisyonlarda genelde yavas kaliyor.
Volkan Yaman'i da fazla izleme sansi bulamadim (geldiginden beri 3-4 mac kadar) teknigi oldukca iyi, dayanikli ve kuvvetli bir oyuncu. Ozellikle fiziksel acidan iyi olacaktir.
Baris'i ben acikcasi cok begendim. Ozellikle caliskan olmasi ve kafasi kesilmis bir tavuk gibi degil de onsezilerini kullanarak pres yapmasi cok olumlu. Oldukca soguk kanli ve teknigi oldukca iyi.
Serkan'i pek izleme sansi bulamadim.

Alıntılı Yanıtla