1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Romeonun Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sana kötüsün dersem olmaz yani sonuçlar çok güzel tek sorun Mallorca yenilgisi ama o da olmasa olmazdı artık zaten Başarılar umarım böyle güzel devam eder kariyerin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Sana kötüsün dersem olmaz yani sonuçlar çok güzel tek sorun Mallorca yenilgisi ama o da olmasa olmazdı artık zaten Başarılar umarım böyle güzel devam eder kariyerin
    Teşekkür ederim evet ben bir maçta yenilgi bekliyordum zaten ama o maç mallorca maçı olmamalıydı ben o maç oynanırken filme daldım işkinci yarı taktik filan yapamadım maç gitti. Neyse yarın devam edeceğim maçlara
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İspanya Ligi 22.Hafta Rakip Kendi Sahamda Bacelona

Maçtan önce yaptığı açıklamada Romeo zor bir maç olacağını ama takımına güvendiğini ve bu maçı kazanacaklarını belirtti

Maçın yıldızı A.Madrid takımından Vertonghen oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ara transferin sonunda Carlinhos ve Roger A.Madridli oldu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hakkında Deportivo takımının başına geçecek diye haberler çıkan Romeo Basaran bir basın açıklaması yaptı ve şunları söyledi

Ben şu anda A.Madrid takımının sözleşmeli menajeriyim ve bu takımla gerçekleştirmek istediğim büyük hedefler var. Takımım şu anda çok iyi gidiyor ve bu sene sonunda ilk hedefi gerçekleştireceğiz. Fakat hedefimiz Avrupada da başarılı olmak. O Yüzden taraftarlarımız rahat olsun ben bu takımı çok seviyorum ve kovulmadıkça bir yere gitmeyeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İspanya Kupası Çeyrek Final İlk Maçı

A.Madrid - Zaragoza

Maçın Adamı A.Madrid takımından S.İversen oldu

Mesaj Yetkileri