By joelrifkinn
Hazirlik maçlarımız hem skor olarak hem takımı tanıma adına çok başarılı geçti. Takımın yaş ortalaması çok düşük ve hepsi gerçekten çok yetenekli. Takımda ilgimi çeken nokta sol tarafta oynatabileceğim oyuncuların olmamasıydı. Transferde önceliği bu mevkiye verdim. Diğer mevkilerde sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Özellikle forvet hattında bulunan 4 oyuncum çok kaliteli.
İlk Transferim:
By joelrifkinn
Tuncay Şanlı ilk almak istediğim oyuncuydu ve şaşırtıcı bir şekilde ilk teklifimde Fenerbahçe hemen kabul etti. Bu transfer bize 6.000.000 Euro ya maloldu.
2. Transferim:
By joelrifkinn
Marcelo gerçekten beğendiğim bir oyuncu. Oynadığı mevkiye 10 yıl adam aramayız. Marcelo transferinin bir sebebide o mevkide hangi oyuncuyu oynatacağıma karar veremememdir. Lee, Ziegler, Ekotto arasında bir tercih yapamadımMarcelo transferi bana 7.250.000 Euro' ya maloldu.
3. Transferim:
By joelrifkinn
Sol kanata alternatif olarak düşündüğüm bir oyuncu. Görev verildiğinde hakkını verebilecek kapasitede. Kendisini 1 yıllığına Lyon' dan kiraladık.
Transferde ilk gelişmeler bunlar. Henüz transferi bitirmedik. 1-2 topçu daha alabilirim ve aynı şekilde çalışmak istemediğimiz oyuncularla da yollarımızı ayırıcaz.

Marcelo transferi bana 7.250.000 Euro' ya maloldu.
Alıntılı Yanıtla